De nieuwste Buffalo Watches zijn er

De nieuwste Buffalo Watches zijn er

Als enige officiële dealer biedt juwelier Van Bignoot u de kans om uw supportersgevoel voortdurend te beleven dankzij de prachtige Buffalo Watches.

De Buffalo Watches zijn kwaliteitsvolle uurwerken die door juwelier Van Bignoot  in samenwerking met het internationaal uurwerkmerk, Seiko, werd ontwikkeld. Het logo van KAA Gent wordt met nauwkeurigheid en precisie op elke wijzerplaten van de Buffalo Watches gedrukt.

Twee types: 

  1. Een karaktervol 'Buffalo Supportersuurwerk' voor iedereen (mannen, vrouwen en kinderen) gemaakt uit volkern staal, waterdicht tot 100m, schokvrij, krasvrij saffier glas, antiallergisch en met twee jaar internationale waarborg. Op elke Buffalo Watch, staat het stamnummer 7 op de sluiting. Prijs: €230,00 voor de Buffalo Watch met stalen band. Dit horloge kan ook met rubberen band of lederen band verkregen worden.
     
  2. 'De Buffalo Watch Automaat' is een volledig automatisch uurwerk, waarbij u de balans vooraan ziet op de wijzerplaat. Achteraan het uurwerk kan u het automatisch binnenwerk zien werken. De BUFFALO WATCH AUTOMAAT wordt met een blauwe lederen band en met een vouwsluiting afgewerkt. Prijs: €499,00 voor de lederen band, maar kan ook met stalenband verkregen worden.

KOOP ONLINE OF MAAK EEN AFSPRAAK

Alles is te bezichtigen en te verkrijgen in de Van Bignoot winkel in de Mageleinstraat 6, 9000 Gent, vlakbij het Belfort. Wil je eens langskomen? Maak een afspraak via 09/225 87 38 of neem een kijkje op onze webshop www.vanbignootshop.be