Take away voor Kerst en Nieuw bij Restaurant Horseele

Take away voor Kerst en Nieuw bij Restaurant Horseele

Kerst en Nieuwjaar vieren in familiekring maar op culinair topniveau? Dat kan ook dit jaar dankzij de heerlijke take-awaymenu's van Danny Horseele en zijn team! 

Menu en à la carte

Onze gelauwerde sterrenchef Danny Horseele koos met zorg een 3- en 4-gangenmenu zodat u samen met uw gezin ook op Kerst en Nieuwjaar culinair kan genieten. Ook de sommelier van Restaurant Horseele deed zijn duit in het zakje en stelde per gerecht een aantal wijnsuggesties voor.

Tot slot kan u, indien gewenst, via het à la cartemenu uw feestmaaltijd nog uitbreiden door allerlei lekkers bij te bestellen. Gaande van oesters of bisque van kreeft over pasta met wintertruffel tot een selectie heerlijke kazen. 

U vindt het allemaal via de button hieronder of rechtstreeks via de website van Restaurant Horseele

Ontdek hier de sterrenmenu's voor Kerst of Nieuwjaar

Een geschenkbon als Kerstcadeau!

Nog geen inspiratie voor een Kerstcadeau? Dan is een geschenkbon voor Restaurant Horseele misschien wel een leuk idee? Via de site geef je in voor welk bedrag je een bon schenkt voor een avond heerlijk dineren in een klassevolle setting.

We kunnen misschien niet samenzijn met wie we willen op Kerst en Nieuw, maar dat kan ons niet beletten het nieuwe jaar smakelijk en stijvol in te zetten! 

Opnieuw 17/20 in Gault&Millau-gids

Net zoals vorig jaar behalen Danny en zijn team opnieuw 17 op 20 in de Gault&Millau-gids. Bovendien behoort Restaurant Horseele tot de 17+ Club, een selectie van de 29 beste restaurants van België. Proficiat Danny!