Plaats wisselen: belangrijk bericht

Plaats wisselen: belangrijk bericht

Abonnees die van plaats willen wisselen kunnen bij onze dienst ticketing terecht tussen 28 en 30 juni. Vandaag werd alvast massaal gebruik gemaakt van die mogelijkheid. Hoewel we vragen om de eigen abonnementsplaats niet te verlengen wanneer je van plaats wil wisselen, stellen we vast er redelijk wat abonnees zijn die dit toch doen.

Dat zorgt voor twee problemen, enerzijds komen er zo minder plaatsen vrij waardoor van plaats wisselen moeilijker wordt; en anderzijds is het een grote verspilling van middelen omdat alle eerder afgedrukte abonnementen allemaal terug de vuilbak in mogen en er een hele reeks extra administratieve handelingen moeten verricht worden (oude abonnement annuleren, nieuwe plaats inboeken, nieuw(e) abonnement(en) afdrukken en tot slot eventueel prijsverschil terugbetalen).

Om die reden ziet de club zich genoodzaakt om 25 euro aan te rekenen voor abonnees die hun abonnement eerst verlengen om daarna van plaats te willen wisselen. We danken onze supporters alvast voor het begrip.