Abonnementenverkoop 2019-2020

Abonnementenverkoop 2019-2020

Net als jullie kijken we al uit naar het nieuwe seizoen. Op zaterdag 1 juni start de abonnementenverkoop online, met dezelfde prijzen als vorig seizoen. Op 11 juni start ook de loketverkoop. De zitjes van abonnees van de reguliere competitie zijn gereserveerd tot en met 26 juni!  Als abonnee kan je de galamatch gratis meepikken, net als een eventuele eerste Europese thuismatch en heb je voorrang voor Europese en bekerwedstrijden (eventuele bekerfinale inclusief). 

Bekijk hier de abonnementsprijzen voor seizoen 2019-2020

Gratis galamatch en Europa Leaguewedstrijd(*) + voorrang voor beker en Europees

Wie een abonnement neemt voor volgend seizoen, krijgt er gratis de galamatch bovenop. Als we een Europees ticket bemachtigen, dan komt daar ook de eerste thuiswedstrijd in de voorrondes van de Europa League bij (*) . Daarnaast heb je nog tal van andere voordelen:

 • Beker en Europees: voorrang bij ticketverkoop voor bekermatchen (inclusief eventuele finale) en bij ticket- of abonnementenverkoop voor eventuele Europese wedstrijden.
 • Free Your Seat: Kan je eens niet komen, verkoop dan je plaats via Free Your Seat en recupereer zo een stuk van de aankoopprijs van je abonnement.
 • Cashless Payment: Nooit meer sukkelen met kleingeld of lang aanschuiven voor een drankje! Dankzij het cashless payment systeem (en de KAA Gent app) kan je met je abonnement snel betalen op de promenade, in de fanshop of de Buffalo Bistro!
 • Voorrang abonnementenverkoop: Als abonnee ben jij steeds de eerste die zijn of haar abonnement mag verlengen. 
 • Bespaar tot wel 45% t.o.v. losse tickets!

Verhuis Sfeervak 225

Abonnees die in vak 225 zitten en die liever niet in het nieuwe sfeervak willen zitten, vragen we om het verhuisformulier in te vullen (zie onder). Gelieve dan ook uw abonnement niet te verlengen in de normale voorrangsperiode voor abonnees. Er is een speciale 'wisselperiode' voorzien op 28 en 29 juni, vóór de start van de vrije verkoop. Abonnees van vak 225 van rijen 1, 2 en 3 dienen zeker het verhuisformulier in te vullen gezien hun plaatsen niet verlengd kunnen worden. Wij engageren er ons toe om iedereen die verhuist uit 225 en dus vrijwillig plaatsmaakt een evenwaardige oplossing aan te bieden in een ander vak van Tribune 2 of 4. Meer over het sfeervak vindt u hier. 

De start van elke verkoopsperiode is steeds om 12u 's middags. Zowel online als aan de kassa

1. Eerste voorrangsperiode: 1 - 26 juni (Abonnees)

Abonnees van de reguliere competitie kunnen VANAF 1 JUNI online verlengen. De reservatie van hun vaste zitje is verzekerd tot en met 26 juni. Vanaf 11 juni start ook de loketverkoop. De online verkoop blijft uiteraard ook lopen tot en met 26 juni.

 • 1 t.e.m. 9 JUNI: ONLINE verkoop voor abonnees reguliere competitie (voorrang op eigen zitje)
 • 11 JUNI OM 12u: start LOKET-verkoop voor abonnees reguliere competitie (voorrang eigen zitje). Abonnees van PO1 zijn vanaf dan welkom aan de loketten en hebben keuze uit de nog vrije plaatsen. Zij kunnen niet online verlengen. De online verkoop voor reguliere abonnees blijft uiteraard beschikbaar tot en met 26 juni. 

Op donderdag 27 juni is er geen online verkoop noch loketverkoop.

 

2. wisselperiode (28 - 29 juni):

2.1 Wisselen VAN of NAAR Sfeervak 225

Om het nieuwe sfeervak 225 een succesvolle start te geven, werd o.a. de maatregel genomen dat de plaatsen van de reguliere abonnees van rijen 1,2 en 3 in vak 225 niet kunnen verlengd worden. De abonnees van vak 225 kregen daarover een mail met meer uitleg en de vraag of ze in het sfeervak wilden blijven of liever verhuisden. Klik hier om die mail te bekijken als je hem niet kreeg

Al wie in vak 225 zit en liever naar een ander vak verhuist, kon tot 30 mei het "verhuis"formulier invullen. Ook wie naar vak 225 wil verhuizen, kon dat doen. We zijn nu gestart met de verwerking van de gegevens, het invullen van de plaatsen en zullen voor de wisselperiode iedereen die het formulier invulde, contacteren. Op 28 en 29 juni zullen mensen het formulier invulden en die willen verhuizen VAN of NAAR vak 225 hiervoor bij de dienst Ticketing in de Ghelamco Arena terecht kunnen. Wij zullen in de mate van het mogelijke zoveel mogelijk mensen op voorhand per mail verwittigen. 

Wie nog vragen heeft over het sfeervak, kan ons contacteren via onderstaande button.

Mail info sfeervak

2.2. Plaats wisselen voor abonnees

Tot en met 26 juni hebben abonnees van de  reguliere competitie voorrang op hun eigen zitje. Vanaf middernacht wordt die voorrang opgeheven en op 28 en 29 juni kunnen alle abonnees die nog niet verlengd hebben (reguliere competitie en PO1) kiezen uit de zitplaatsen die zijn vrijgekomen en/of op dat moment nog niet verkocht zijn. Dat kan enkel aan de kassa. Een abonnee kan dan bvb. ook nagaan of de door hem gewenste plaats is vrij gekomen. 

Wanneer je als abonnee je eigen plaats al verlengd hebt maar je toch wil verplaatsen, dienen we 25 euro aan te rekenen. Wil je wisselen van plaats, breng dan je laatste (nieuwe) abonnement mee naar de dienst Ticketing.

2.3. PLAATSMAKEN +23-jarigen van Tribune 4

Jongeren met een abo in Tribune 4 die het voorbije seizoen 23 jaar zijn geworden, vragen we om plaats te maken voor de jongere generaties Buffalo's. Zo creëren we nieuwe plaatsen voor nieuwe supporters. De jongeren in dat geval kunnen op 28 en 29 juni een nieuwe plaats kiezen in Tribune 1, 2 of 3.
 

3. VRIJE VERKOOP: vanaf 1 juli

Vrije verkoop voor iedereen: online of via onze dienst ticketing.


ONLINE VERKOOP

Wie zijn abonnement (of parkingkaart) online koopt kan het zelf ophalen of het aangetekend laten versturen. Mensen die op hetzelfde adres wonen, kunnen verschillende abonnementen tegelijk laten opsturen. Daarover hieronder meer. 

 • Zelf ophalen? Wacht aub minstens 5 werkdagen alvorens langs te komen. 
 • Aangetekend laten verzenden? Daarvoor rekenen we 10 euro verzendingskosten. 

Kocht jij jouw abonnement nog nooit online? Bekijk dan even onze instructie-video en je bent er zo mee weg!

PARKINGKAARTEN

Ook de nieuwe parkingkaarten zijn beschikbaar vanaf 1 juni (en gereserveerd tot en met 26 juni) en kunnen online of aan de loketten verlengd/aangekocht worden. Het is dus mogelijk zowel je abonnement als je parkingkaart gelijktijdig online te verlengen.

 • Zelf ophalen? Wacht aub minstens 5 werkdagen alvorens langs te komen. 
 • Aangetekend laten verzenden? Daarvoor rekenen we 10 euro verzendingskosten. 
 • Parkingkaarten zijn geldig voor alle officiële wedstrijden van het seizoen (Jupiler Pro League, Croky Cup & Europa League) inclusief de galamatch. 

Gegroepeerd versturen van abonnementen & parkingkaarten

Voor supporters die op hetzelfde adres wonen en verschillende abonnementen (en/of parkingkaarten) online aankopen om deze aangetekend te laten verzenden, groeperen we de aankopen en verzenden deze samen. De verzendkosten die hierdoor te veel betaald worden, worden terugbetaald via overschrijving. 

Stuur daarvoor een mail naar tickets@kaagent.be met als onderwerp "Zending groeperen". 

 • Voeg alle bevestigingsmails van uw aankopen toe in bijlage.
 • Vermeld ook het rekeningnummer waarop het bedrag mag terug gestort worden.

KLIK HIER VOOR GEGROEPEERD VERZENDEN

vdk-korting

Wie wil genieten van de vdk- of JOVO-kortingen dient uiteraard ook te betalen met die betreffende vdk- of JOVO-kaart. Online kan je de vdk- of JOVO-korting enkel krijgen indien jouw vorige abonnement al een vdk- of JOVO-korting vermeldde. Indien dat niet zo is, dien je jouw eerste abonnement met die korting aan de kassa te kopen. Wanneer dat eenmaal gebeurd is, kan je in de toekomst jouw korting wel krijgen bij een online aankoop. Je moet met andere woorden in het systeem geregistreerd staan als een vdk-of JOVO-koperstype. Lees hier het hele reglement voor de vdk-of JOVO-korting.

OPENINGSUREN TICKETING


De openingsuren van de dienst ticketing kan je hier vinden. 

Wij willen bij deze nogmaals onze supporters van harte bedanken voor hun fantastische steun tijdens het voorbije seizoen en wensen iedereen een leuke en deugddoende vakantie toe. En aan alle studenten: veel succes!

WE ARE ONE FAMILY, WE ARE BUFFALO!