4
  • Jordan Torunarigha 26'
  • Laurent Depoitre 40'
  • Hyunseok Hong 50', 64'

Drie dagen na de Europese wedstrijd kregen de Buffalo's met Eupen hun verste verplaatsing van het seizoen voor de kiezen. Onder een stralende herfstzon kreeg Nardi tussen de palen de voorkeur op Roef. Kums was geblesseerd, waardoor Owusu in de basis stond. Voorin werd Cuypers wat rust gegund, waardoor Hjulsager in de plaats kwam.

Na vier minuten leek Depoitre al op weg naar een vroege openinstreffer, maar hij besloot op Moser. Het was niet meteen een voorbode voor een spetterende wedstrijdbegin, Gent dwong wel wat hoekschoppen af maar deed daar weinig mee. Halfweg de eerste helft was Depoitre wel doelman Moser te snel af, die hem foutief neerhaalde. Aanvankelijk werd er doorgespeeld, maar op aangeven van de VAR wees scheidsrechter Staessens alsnog naar de stip. Torunarigha mikte die elfmeter feilloos in de rechterhoek (0-1).

Nog voor rust werd de Gentse voorsprong verdubbeld. Hjulsager liep zijn mannetje eraf in de zestien en legde panklaar voor Depoitre, die voor doel eenvoudig binnen tikte (0-2). Eupen kon nauwelijks iets forceren tegen de stevige Gentse defensie en al snel na rust werd de partij in een definitieve plooi gelegd. Met een listig tikje zette Hjulsager Hong alleen voor doel en die schoof de bal tussen de benen van Moser in doel (0-3).

Ngadeu wilde wel een sollicitatie voor doelpunt van het jaar met een geweldige omhaal op een hoekschop, maar Moser had nog een redding in huis. Het was slechts uitstel van executie voor de thuisploeg, want even later dribbelde Hong twee man op een hoopje om daarna de bal in de linkerbovenhoek te mikken, een juweeltje (0-4).

in het slotkwartier moest Nardi dan toch eens aan het werk om de eerredder te voorkomen en een voorzet-schot van Christie-Davis viel nog op de bovenkant van de lat. De drie punten waren toen al lang binnen, de clean sheet bleef ook staan.