• Emmanuel Banda 45'
2
  • Laurent Depoitre 61'
  • Hugo Cuypers 73'

De Buffalo's gingen in Stockholm op zoek naar eerherstel na de onfortuinlijke thuisnederlaag tegen Djurgardens. Het deed dat zonder de geblesseerde Kums en Castro-Montes, waardoor Owusu en Hjulsager aan de aftrap verschenen. Cuypers, die tegen Eupen nog rust kreeg, keerde terug in de basis.

Roef moest al snel in actie komen toen Wikheim na drie minuten uithaalde, maar met een beenveeg hield hij zijn netten schoon. Gent leek de wedstrijd in handen te nemen, maar Ngadeu en Cuypers mikten de eerste kansen over. Aan de overkant was - net als in de heenwedstrijd - een zeldzame tegenprik wel genoeg voor de Zweden. Holmberg mikte buiten het bereik van Roef in de rechterhoek (1-0).

Gent reageerde gevat en werd steeds gevaarlijker, maar kende pech bij de afwerking. Cuypers schoot van dichtbij rakelings naast en legde even later af naar Hjulsager, die de doelman kansloos liet, maar jammerlijk de lat trof. Djurgardens kon daar pas vlak voor rust iets tegenover zetten, maar benutte de kansen optimaal. Een intikker van Wikheim (2-0) en een kopbal van Banda (3-0) zorgden voor een onwaarschijnlijke ruststand.

Meteen na rust ging het licht achterin nogmaals uit en na amper elf seconden was Wikheim er als de kippen bij om zijn tweede van de avond binnen te trappen (4-0). Wikheim kwam zelfs dicht bij een hattrick, maar zag zijn derde doelpunt afgekeurd. Na het desastreuze hoofdstuk nam Gent de wedstrijd terug in handen en op het uur kon Depoitre milderen door een voorzet van Fortuna overhoeks binnen te koppen (4-1).

Twintig minuten voor tijd bracht Cuypers met een rake deviatie (4-2) de thuisploeg toch even aan het twijfelen. Een aansluitingstreffer had zelfs paniek kunnen zaaien, maar Cuypers kopte naast, Vasyutin pakte een schot van Hauge en een kopbal van Depoitre werd nog van de lijn gehaald. Echt spannend werd het dus niet meer en Djurgardens toonde zich daarmee voor de tweede keer in een week tijd de meest efficiënte ploeg.