Kalender seizoen 2017-2018 bekend

Kalender seizoen 2017-2018 bekend

De Jupiler Pro League heeft de kalender voor het seizoen 2017-2018 voorgesteld.

KAA Gent start de nieuwe competitie met een uitwedstrijd op het veld van STVV op zondag 30 juli om 18u

Een week later volgt de eerste thuismatch tegen promovendus Royal Antwerp Football Club op zondag 6 augustus om 14u30. De twee grootste Vlaamse steden spelen die dag voor het eerst in 13 jaar tegen elkaar in competitieverband.

 

Op de derde speeldag trekken onze Buffalo's naar YR KV Mechelen (zaterdag 12/08 om 18u). De data en uren van de eerste 6 speeldagen liggen vast, uitgenomen die van speeldag 4.

Van speeldag 6 tot speeldag 9 volgt een pittige serie met onder meer thuiswedstrijden tegen Anderlecht, Racing Genk en uitwedstrijden tegen KV Oostende en Club Brugge. Tussen die laatste 2 wedstrijden spelen we ook nog thuis tegen bekerwinnaar SV Zulte Waregem.

Speeldag 4

Indien KAA Gent zich kwalificeert voor de 3e voorronde van de Europa League, dan spelen we op donderdag 17 augustus de eerste wedstrijd van de play-offs voor de poulefase van de Europa League. Onze wedstrijd van de 4e speeldag van de Jupiler Pro League zal dan op zondag 20 augustus worden afgewerkt. 

Download onze wedstrijdkalender op je smartphone of tablet!

Een overzicht van alle wedstrijden vindt u terug op onze wedstrijdkalender.  Je kan de wedstrijdkalender (inclusief oefenmatchen) daar ook downloaden op je smartphone of tablet.

Met deze handige kalender ben je steeds op de hoogte van de juiste wedstrijddata en uren! Wanneer er aanpassingen zijn (zie hierboven), geven wij deze in op de website en worden de nieuwe data en uren automatisch geüpdate op je smartphone! 

Tip: als je een melding krijgt dat de kalender niet geïnstalleerd kan worden omdat hij er al op staat, verwijder dan eerst de kalender van vorig seizoen en download daarna de nieuwe kalender van het seizoen 2017-2018.