KAA Gent opent competitie op Standard

KAA Gent opent competitie op Standard

Op vrijdag 27 juli om 20u30 geven onze Buffalo's in Standard de aftrap van het nieuwe seizoen 2018-2019. Meteen een stevige brok om te beginnen. We hebben met de Rouches in elk geval nog een eitje te pellen.

Daarna wachten ons twee thuiswedstrijden tegen Zulte Waregem (zaterdag 4 /8) en Waasland-Beveren (zondag 12/8) . Tussen beide wedstrijden wachten ons de heen- en terugwedstrijden voor de 3de voorronde van de UEFA Europa League (gratis voor abonnees). De vierde wedstrijd is opnieuw een verplaatsing, ditmaal naar Eupen (zondag 19/08). Op de 5de speeldag wacht thuis een derby tegen Lokeren (zondag 26/8). 

Een overzicht van alle wedstrijden vindt u terug op onze wedstrijdkalender

De data en uren van de eerste 7 speeldagen zijn vastgelegd. Vanaf speeldag 8 zijn de data en uren onder voorbehoud. 

Download onze wedstrijdkalender op je smartphone of tablet!

Je kan de wedstrijdkalender (inclusief oefenmatchen) ook downloaden op je smartphone of tablet.

Download de kalender

Met deze handige kalender ben je steeds op de hoogte van de juiste wedstrijddata en uren! 
Wanneer er aanpassingen zijn en bepaalde speeldagen definitief worden vastgelegd (zie hierboven), geven wij deze in op de website en worden de nieuwe data automatisch geüpdate op je smartphone! 

Tip: als je een melding krijgt dat de kalender niet geïnstalleerd kan worden omdat hij er al op staat, verwijder dan eerst de kalender van vorig seizoen en download daarna de nieuwe kalender van het seizoen 2018-2019.