Sfeervak tegen Beerschot-Wilrijk!

Sfeervak tegen Beerschot-Wilrijk!

Speeldag 2 - Croky Cup - 04-12-2018 om 20:45 u

Begin deze maand kwamen het bestuur van de club en verschillende supporters- en sfeergroepen samen in de Ghelamco Arena. Een van de zaken die aan bod kwamen was de sfeer in het stadion. Het is al langer een vraag van de verschillende sfeergroepen om één groot sfeervak op te richten in tribune 2. In samenspraak met de supporters en om te tonen dat het de club menens is met de beloofde steun, werd vandaag beslist om zo snel mogelijk het idee voor één groot sfeervak te testen. Vak 225 (het meest centrale vak van Tribune 2) zal tijdens de bekerwedstrijd tegen KFCO Beerschot-Wilrijk op 4 december dan ook een sfeervak worden.

Tickets sfeervak te koop vanaf woensdag 21 november

Waarom dan? Omdat tijdens de bekerwedstrijden, in tegenstelling tot de competitiewedstrijden, de plaatsen niet automatisch ingenomen zijn door abonnees. Abonnees hebben voorrang op hun plaats tijdens de voorrangsperiode maar eens die voorbij is, wordt hun gereserveerde plaats beschikbaar. De voorrangsperiode de betreffende bekermatch tegen Beerschot loopt tot en met dinsdag 20 november. Tickets voor het sfeervak zijn dus te koop vanaf woensdag 21 november. Bovendien zijn er heel aantrekkelijke ticketprijzen (5 en 10 euro) in alle tribunes voor deze bekermatch .

Wie kan er terecht in het (tijdelijke) sfeervak?

Simpel gezegd: iedereen die wil bijdragen tot een schitterende sfeer in het stadion tijdens thuiswedstrijden. Omdat dit een test is, zijn we dus op zoek naar supporters voor wie sfeer betekent dat ze 90 minuten lang uit volle borst zingen, met vlaggen zwaaien en de ploeg van begin tot einde vocaal ondersteunen. Met andere woorden, wie de wedstrijd graag al zittend en rustig keuvelend volgt, verwijzen we voor deze match dus graag door naar één van onze andere 29 vakken in het stadion.

Wil je meehelpen op weg naar een echt sfeervak volgend seizoen? Zie dan dat je erbij bent in vak 225 tegen Beerschot! Eerste opdracht: VAK 225 HELEmaal laten vollopen en ons na 90 minuten helse sfeer een bekerronde verder brengen! 

Tickets ruilen

Kocht u reeds een ticket voor de bekermatch in vak 225 maar wil u liever niet in het sfeervak zitten? Geen probleem, wij contacteren zelf iedereen die reeds een ticket kocht in 225 met de vraag of hij/zij in het sfeervak wil zitten die match. Indien niet, dan kan je uw ticket omruilen voor een plaats in een ander vak. Het omgekeerde geval geldt ook:  heb je al een ticket voor een ander vak maar wil je toch in het sfeervak zitten? Kom dan gewoon naar de ticketing om je ticket te ruilen.