Wembley: 1000 extra tickets dankzij topreputatie supporters!

Wembley: 1000 extra tickets dankzij topreputatie supporters!

Speeldag 1 - UEFA Europa League knock-out fase - 23-02-2017 om 21:05 u

Vandaag bereikten KAA Gent en Tottenham Hotspur een akkoord over het aantal bezoekerstickets voor de uitwedstrijd op Wembley. Daarnaast werd een mooie oplossing gevonden voor de 2000 Belgische online ticketaanvragen in Tottenhamvakken na de 'general sale' van maandag laatstleden. KAA Gent wenst Tottenham Hotspur te bedanken voor de goede samenwerking en de amicale sfeer waarin de lange onderhandelingen plaatsvonden. Deze onderhandelingen waren ook de reden waarom tot op heden niet werd gecommuniceerd over de ticketverkoop voor Wembley. De club meent met deze oplossing een positieve uitkomst bereikt te hebben. 

Het uiteindelijk bereikte akkoord bevat volgende onderdelen:

 • de 2000 Belgische online ticketaanvragen in Tottenhamvakken worden allen samen geherlocaliseerd op de bovenste ring (Level 5) van Wembley Stadium.
 • KAA Gent ontvangt bovendien 1000 extra tickets op de bovenste ring.

Dat Tottenham Hotspur akkoord ging met deze beide voorstellen, heeft heel veel, zoniet alles te maken met de uitstekende reputatie van de KAA Gent-supporters tijdens onze voorgaande Europese campagnes. Dit betekent dat KAA Gent (wanneer alle uittickets verkocht worden) met zo'n 7000 supporters naar Wembley zal trekken. 

START VERKOOP OP ZATERDAG 28 JANUARI OM 10U

De voorverkoop voor de terugwedstrijd van de Europa League Round of 32, de wedstrijd Tottenham - KAA Gent op Wembley (23/02/2017), zal plaatsvinden op zaterdag 28 januari vanaf 10u. Die dag kunnen enkel abonnees tickets kopen. Er zullen enkele honderden tickets voor Level 1 en de hierboven vermelde 1000 extra tickets op Level 5 verkocht worden.

Enkel abonnees

Op zaterdag 28 januari vanaf 10u kunnen ENKEL ABONNEES tickets kopen voor de wedstrijd op Wembley.

 • Elke abonnee kan maximaal 2 abonnementen meebrengen. Per meegebracht abonnement krijgt men 1 ticket.
 • Dat betekent dus dat elke aanwezige abonnee maximaal 2 tickets kan kopen.
 • Om alles vlot te laten verlopen vragen we dat abonnees ook effectief de abonnementen bij zich hebben. Geen abonnement = geen ticket.
 • Voor de uitwedstrijd op Wembley worden voor elk verkocht ticket steeds volgende gegevens opgevraagd

  • naam en voornaam
  • rijksregisternummer
  • gsm-nummer.‚Äč

Wie in groep samen reist vragen we daarnaast ook nog het gsm-nummer van de contactpersoon, transportwijze en verblijfplaats in London. Zonder deze gegevens kunnen geen tickets aangeKocht worden.

 • Alle tickets kosten 12 euro. De plaatsen op Level 1 betreffen de vakken 113 tot en met 119. Op Level 5 (bovenste ring) gaat het over vakken 520 en 521.
 • Op de dag van de verkoop zullen we een telsysteem gebruiken zodat niemand langer hoeft aan te schuiven dan nodig.

Niet-abonnees

Indien er na de verkoop op 28/01 nog tickets zouden over blijven, dan wordt er een nieuwe verkoopdag georganiseerd voor de niet-abonnees.