Buffalo Village en Corteo naar Wembley

Buffalo Village en Corteo naar Wembley

Speeldag 1 - UEFA Europa League knock-out fase - 23-02-2017 om 21:05 u

Donderdag 23 februari spelen we onze terugwedstrijd tegen Tottenham in het mythische Wembley. Voor deze wedstrijd reizen meer dan 7000 Buffalo's mee naar Londen. Hieronder vinden jullie wat informatie over de meetingpunten en de corteo naar het stadion.

PUBS

Er zullen twee officiële KAA Gent pubs zijn, The Green Man Pub en The Arch:

The Green Man Pub biedt plaats aan ca. 3.500 personen. The Arch biedt plaats aan ca. 1000 people. Rond het stadion zijn nog andere, kleiner pubs waar het mogelijk is iets te drinken maar deze zijn geen Gent pubs.

VERTREK CORTEO

We vragen de supporters die met de Corteo willen meewandelen om om 18u aan the Green Man Pub te verzamelen.

REGELS

We willen er de supporters ook op wijzen dat de Britse politie heel streng optreedt. Pyrotechnisch materiaal (bengaals vuur, rookpotten en vuurwerk) verboden zijn. Supporters die betrapt worden zullen een nacht in de cel doorbrengen en de volgende ochtend voor de rechter verschijnen. Zij kunnen een fikse boete en een stadionverbod verwachten.

GEEN OPEN TRAINING WEMBLEY

Coach Hein Vanhaezebrouck had zoals steeds een open training voorzien maar omdat Wembley voor de training van woensdagavond (22 februari) niet voldoende security kan verzekeren (en onze stewards pas donderdagmiddag aankomen), zullen de supporters de training spijtig genoeg niet kunnen bijwonen.