KAA Gent Kalender 2018 vanaf nu te koop!

KAA Gent Kalender 2018 vanaf nu te koop!

De KAA Gent Kalender 2018 is nu te koop voor € 10. In formaat A3 krijgt u 15 ploeg- en actiefoto's van ons heren- èn damesteam. De kalender is vanaf nu te koop in de KAA Gent Fanshop, op 21.12 (KAA Gent-RSC Charleroi) op de supporterspromenade, op de  Gentse Winterfeesten (Korenmarkt/Klein Turkije) en in dagbladhandel Papazazzi (Mageleinstraat).

De Gentenaar, KAA Gent Foundation en KAA Gent Ladies sloegen de handen in elkaar en brengen samen één kalender op de markt. De KAA Gent kalender 2018 heeft een groter formaat dat die van de voorbije jaren. Zowel het dames- als het herenteam komen in de kalender aan bod.

Ten voordele van KAA Gent Foundation en KAA Gent Ladies

KAA Gent is niet zo maar een voetbalbedrijf. Het is een voetbalvereniging met sociaal oogmerk die met de KAA Gent Foundation een uitgebreide sociale werking heeft uitgebouwd. Ook Elk Talent Telt, de Gentse samenwerking van alle Gentse voetbalclubs met jeugdvoetbal, is daar een belangrijk onderdeel van.

Meer kinderen meer kansen geven, daar gaat het om. Samen met KAA Gent Ladies wil de KAA Gent Foundation meer meisjes op de Gentse voetbalvelden. Daarom starten we in de komende drie jaar zes nieuwe meisjesvoetbalwerkingen op bij onze partnerclubs. Om hierin te slagen vragen we uw steun. De opbrengst van deze kalender zal door de KAA Gent Ladies en de KAA Gent Foundation ingezet worden om van Gent de voetbalhoofdstad van het Belgische damesvoetbal te maken. Want wij zijn KAA Gent!

Verkooppunten

  • Fanshop KAA Gent (Ghelamco Arena, Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent)
  • Supporterspromenade Ghelamco Arena op 21.12.2017 (KAA Gent-Charleroi), verkoopstand T1 en T3
  • Gentse Winterfeesten (Korenmarkt/Klein Turkije)
  • Frituur Papas (Dorp-West 22, 9080 Lochristi)
  • Krantenwinkel Paparazzi (Mageleinstraat 1, 9000 Gent)
  • Kantines KAA Gent Ladies op wedstrijd- en trainingsmomenten (Neptunus/Dracuna/PGB-stadion)
  • KAA Gent Foundation: bestellen via contact@kaagentfoundation.be. Kalender inclusief verzendkosten €15/kalender. Kalenders worden verzonden vanaf 3 januari 2018.