Nieuwe shirts voor seizoen 2017-2018

Nieuwe shirts voor seizoen 2017-2018

Zonet presenteerde onze hoofdsponsor vdk bank haar nieuw logo. Een logo als venster op de wereld en als uithangbord hoe vdk bank weloverwogen midden de mensen van vandaag en morgen wil staan. vdk bank wil meer in het oog springen van de klant die alles net iets bewuster wil. Een bank voor het leven.

Het partnership tussen onze club en vdk bank is een voorbeeld van een duurzame relatie. Al 30 jaar!

Vandaag tonen we jullie met fierheid onze nieuwe shirts voor het komende seizoen 2017-2018. Voor het eerst sinds onze trouwe samenwerking werd het logo op de thuisshirt om esthetische redenen in de clubkleuren gedrukt. Een gedurfde keuze.

De shirts zijn vanaf 7 juli te verkrijgen in de Fanshop.

Homeshirt

Voor het nieuwe thuisshirt haalden we de mosterd in het rijke verleden van onze club, meer bepaald in de jaren '80. 

De toenmalige kledijsponsor maakte toen ook een prachtig wit shirt met fijne blauwe lijntjes (toendertijd weliswaar horizontale lijnen).

In die tijd wonnen we o.a. in 1984 onze tweede Beker van België (zie de foto hieronder met de toenmalige aanvoerder, de boomlange Nederlander Aad Koudijzer). Net als nu kwalificeerde 'de Gantoise' zich in die periode meerdere malen voor Europees voetbal. 

Awayshirt

Voor het uitshirt werd gekozen voor een nieuwe look, een modern en scherp ogend shirt waarin blauw langzaam overgaat in oranje. 

Third shirt

Voor het derde shirt werd opnieuw gekozen voor de fluogele look. Een shirt dat bij elke Buffalo schitterende herinneringen oproept aan de recente Europese topavonden met prachtig voetbal.