Bedankt Buffalo's en supporters van Konyaspor!

Bedankt Buffalo's en supporters van Konyaspor!

Speeldag 2 - UEFA Europa League groep H - 29-09-2016 om 19:00 u

Meer dan 17.000 toeschouwers voor een midweekwedstrijd, veel andere clubs kunnen er alleen maar van dromen. En wat een sfeer: interactie tussen de supportersgroepen, onvoorwaardelijke steun voor onze Buffalo’s, respect van en voor de supporters van Konyaspor en vooral een hartverwarmende ambiance!

Ook de bezoekende supporters waren goed bij stem, toonden zich sportief in de nederlaag en bewonderden onze Ghelamco Arena.

Voor sommige Gentenaars was het de eerste kennismaking , voor anderen was het de bevestiging dat onze arena “the place to be” is. Een knap presterende ploeg tussen de lijnen, voetbal fris van de lever, doelpunten en een tomeloze inzet als bedankje voor onze fantastische supporters. In de Ghelamco Arena is voetbal een feest! Volgende Europese afspraak: donderdag 3 november tegen het sterke Shakhtar! 

We zijn trots dat onze supporters, samen met de bezoekers, opnieuw hebben getoond échte voetbal- en stadsambassadeurs te zijn.  Zoals wel vaker, thuis of op verplaatsing hebben we terug veel vrienden gemaakt, ditmaal bij onze Turkse tegenstanders en stadsgenoten.

Onze communitywerking verwoordde het zo op Facebook: "Een open geest, een doordacht plan, een strakke organisatie, stille diplomatie, koelbloedige stewards, positieve supporterskernen aan beide zijden, een voorbeeld SLO-werking, een actief bemiddelende rol van heel wat Buffalo's met Turkse roots in de tribunes en een pak Gents gezond verstand van iedereen. Voetbal een feest, Gent bewees het opnieuw, het kan! Bedankt supporters om dit mogelijk te maken. En Gentenaars met Turkse roots die voor het eerst in de Ghelamco Arena waren, Konyaspor supporters uit Gent en omgeving: weet dat jullie altijd welkom zijn. #IedereenBuffalo #COBW"