Terugbetaling tickets KAA Gent-Maccabi Haifa

Terugbetaling tickets KAA Gent-Maccabi Haifa

KAA Gent heeft een regeling getroffen voor de ruim 6.000 tickets die al verkocht waren voor de Europese thuismatch tegen Maccabi Haifa op woensdag 21 februari. Die wedstrijd moet wegens veiligheidsredenen verplicht achter gesloten deuren afgewerkt worden. Lees hier meer over die beslissing van de Stad Gent. 

🔹 Kocht je 1 of meerdere DUO DEAL(s) online?

👉 Je krijgt het betaalde bedrag voor de wedstrijd tegen Maccabi Haifa teruggestort op je rekening.

Per DUO DEAL gaat er 10€ af van de totaalprijs voor het ticket tegen Club Brugge. Het resterende bedrag wordt teruggestort op de rekening van de koper. Dit is van toepassing voor -16 en +16-tickets.

🔹 Kocht je 1 of meerdere DUO DEAL(s) aan het loket? 

👉 Je krijgt een voucher ter waarde van het betaalde bedrag voor de wedstrijd tegen Maccabi Haifa.

Per DUO DEAL gaat er 10€ af van de totaalprijs voor het ticket tegen Club Brugge. Het resterende bedrag zetten we om in een voucher. Deze voucher is gekoppeld aan je Buffalo Account en is 1 jaar geldig (tot en met 21 februari 2025). De voucher kan online of aan het loket gebruikt worden voor toekomstige aankopen van tickets of abonnementen voor het A-elftal. 

🔹 Wat als ik voor meerdere personen online een DUO DEAL kocht? 

👉 Kocht je online, dan zal de koper het betaalde bedrag voor de wedstrijd tegen Maccabi Haifa op zijn/haar rekening teruggestort krijgen. 

🔹 Wat als ik voor meerdere personen een DUO DEAL kocht aan het loket? 

👉 Kocht je aan het loket, dan zal elk van de personen een voucher gekoppeld zien aan zijn/haar Buffalo Account. De voucher is 1 jaar geldig (tot en met 21 februari 2025) en kan online of aan het loket gebruikt worden voor toekomstige aankopen van tickets of abonnementen voor het A-elftal.


#COBW