Next Match: Club Brugge - KAA Gent

Next Match: Club Brugge - KAA Gent

Cup time! Na de zenuwslopende wedstrijd op Standard maken we ons op voor de terugwedstrijd in de Beker van België. Op woensdag 2 maart trekt Hein Vanhaezebrouck met zijn troepen richting Jan Breydel. En dat doen ze niet alleen! Uitsupporters zijn opnieuw welkom in de Belgische stadions. Vechten we samen terug en slepen we zo het finaleticket in de wacht? Onze coach en Julien De Sart zijn strijdvaardig.

PERSCONFERENTIE HEIN VANHAEZEBROUCK

"MOEILIJK MAAR NIET ONMOGELIJK" - JULIEN DE SART

Een bekerfinale speelde hij nog niet. Julien De Sart kijkt uit naar de geladen terugwedstrijd op Brugge. "Ik verwacht een echte bekermatch met alles erop en eraan. Het wordt geen gemakkelijke opdracht. Brugge speelde dit weekend echt goed en wij hebben een achterstand goed te maken uit de heenmatch. Maar als we iets geleerd hebben van de match tegen Standard zondag, dan is het dat we van niemand schrik moeten hebben en moeten geloven in eigen kunnen. Het wordt dus moeilijk, maar niet onmogelijk."

Naast de Beker strijden we nog steeds mee om een ticket in Play-Off 1 en verdedigen we onze kleuren op het Europese toneel. De maand maart wordt beslissend. "We hebben de kwaliteiten om op alle drie te fronten tot het uiterste te gaan." klonk De Sart. "Gemakkelijke wedstrijden bestaan niet. Niet tegen Beerschot, niet tegen Club Brugge en niet tegen PAOK. We zullen telkens op niveau moeten zijn. Als speler heb je niet liever om te spelen om de knikkers. Laat de matchen maar komen."