Next Match: KAA Gent - KRC Genk

Next Match: KAA Gent - KRC Genk

Speeldag 24 - JPL - 05-02-2023 om 18:30 u

Op zondag 5 februari (18u30) komt met Racing Genk de leider op bezoek. Blauw-Wit neemt het op tegen Blauw-Wit. Een klepper van formaat dus. Matchdaypartner Solid Gear, specialist in werkschoenen en werkkledij, maakt zich op voor een bijzondere avond. Vorig seizoen klopten we Genk met 1-0 dankzij een kunstje van De Sart. Zondag nog eens? 

RESERVEER JOUW PLAATS

REWIND NAAR DE LAATSTE KAA GENT - KRC GENK

 

3+1 ACTIE

Kom zondag op tijd naar het stadion en profiteer van onze 3+1-actie op bier en frisdrank. Van 16u tot 17u45 is je vierde consumptie gratis! 

AFTRAP DOOR JACKY PEETERS EN GILIAN

Tussen 2000 en 2004 speelde Jacky Peeters 137 matchen voor onze club. 'Super Jack' zal samen met de winnaar van Comeback van het Jaar, Gilian De Wolf, de aftrap geven. De 14-jarige Gilian knokte terug na een hartaanval en komt zijn favoriete Buffalo's aanmoedigen. Ook de papa en Jerôme Callebaut, de man die de reanimatie startte, zijn erbij.

EXCLUSIEVE MATCHWORN SHIRTS

Wil je het shirt van je favoriete KAA Gent-speler bemachtigen? Kom dan zondag langs in de Fan- en Cornershop (in T3 op de promenade) en scoor een matchworn shirt! Dit unieke shirt kun je enkel in onze shops vinden. Sla je slag!

AFSCHEID GASPAR HAENECAERT

Zondag nemen KAA Gent en de supporters ook afscheid van Gaspar Haenecaert, jarenlang een Buffalo in hart en nieren. Gaspar is deze week helaas op 56-jarige leeftijd overleden. Tien jaar geleden richtte hij in Roeselare Tatanka op, de enige supportersclub van KAA Gent in West-Vlaanderen. Gaspar was ook heel actief in het bestuur van de Supportersfederatie en was een voortrekker van de Supportersraad. De Buffalo-familie zal hem missen. Zondag zorgen we samen met de supporters voor een mooi eerbetoon!


#COBW #GNTGNK