Fotospecial nieuwjaarsreceptie

Fotospecial nieuwjaarsreceptie

KAA Gent organiseerde vrijdag in een losse sfeer haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Jong en oud waren welkom om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar. Een succesvol jaar hopelijk. Iedereen ziet de toekomst alvast rooskleurig tegemoet.

De jeugd is de toekomst (van KAA Gent). De club maakte van haar nieuwjaarsreceptie een waar familiegebeuren. Kinderen werden geanimeerd door de mascottes Ben en Melissa. Zo kregen de ouders de kans om rustig een glaasje te drinken en een praatje te slaan. Iedereen amuseerde zich.

De rol van de kinderen was toen nog niet uitgespeeld, want zij kregen de kans om enkele vragen af te vuren op de prominentste figuren van onze club: voorzitter Ivan De Witte, algemeen manager Michel Louwagie, coach Hein Vanhaezebrouck en kapitein Sven Kums.

Op die manier kwamen we te weten dat de voorzitter zijn kampioenschapsambitie meer dan ooit leeft en dat hij niet vertrekt zonder een titel. Hij dankte de supporters ook voor de massale aanwezigheid in de Ghelamco Arena, waardoor op termijn misschien al gedacht moet worden aan een kleine uitbreiding. Ook aanvoerder Sven Kums eerde de supporters, want “het is dankzij hun steun dat we matchen kunnen winnen”.

Het succes van dit seizoen is natuurlijk ook te danken aan de goede transfers die door manager Louwagie afgerond werden en coach Vanhaezebrouck die met alle individuele spelers een hecht team smeedde. Onze coach is een echte Buffalo geworden en verklaarde dat hij “zelfs niet voor Real Madrid KAA Gent wenst te verlaten”. We kunnen enkel maar tevreden zijn met zo’n loyale coach.

Een afsluitertje van de trainer: “We gaan voor het hoogst haalbare”. Proost.