Nieuw paswoord voor online abo-en ticketverkoop

Nieuw paswoord voor online abo-en ticketverkoop

Op woensdagmiddag 3 juni gaan we alle supporters die vroeger reeds gebruik maakten van onze online ticketing een mail sturen met een nieuw paswoord. Enkel met dit nieuwe paswoord zal u nog kunnen inloggen op het vernieuwde online ticketingplatform.

Online kopen voor abonnees

Abonnees die hun abonnement online willen verlengen zullen dat vanaf woensdagmiddag enkel met hun nieuwe paswoord kunnen doen. Eens ingelogd kan je simpel je abonnement verlengen en het laten opsturen. Indien gewenst kan je zelf aanpassingen doen aan je profiel en je paswoord wijzigen. Info over de verzendingskosten vindt u hieronder.

Nog geen abonnee maar toch een mail met een paswoord ontvangen?

Ben je (nog) geen abonnee maar ontving je toch een mail van ons met een nieuw paswoord, dan betekent dat je ooit al gebruik maakte van ons online platform (bvb. om tickets te kopen) of dat je ons eerder jouw mailadres naliet. Gebruik dan ook het meest recent ontvangen paswoord om in te loggen op het online ticketingplatform en maak aub geen nieuw profiel aan. In dat laatste geval maakt u totaal onnodig een nieuw account aan. 

KLIK HIER OM UW ABONNEMENT ONLINE TE VERLENGEN

Verzendingskosten online aangekocht abonnement

Wie online zijn abonnement bestelt, betaalt daarvoor 9 euro verzendingskosten. De kosten van een aangetekende verzending bedragen ongeveer 7 euro. Daarnaast is er de administratieve kost voor de ticketingbediende die alle online aangekochte abonnementen afprint en klaarmaakt voor verzending.