Nicolas Lombaerts krijgt eigen bar in de Ghelamco Arena

Nicolas Lombaerts krijgt eigen bar in de Ghelamco Arena

Nicolas Lombaerts – ster van Zenit Sint-Petersburg en de Rode Duivels, maar bovenal een oud-Buffalo – kreeg de eer om een eigen bar te openen in de Ghelamco Arena. Hij komt zo in het gezelschap van 13 andere illustere oud-Buffalo’s die veel betekend hebben voor onze club. 

Bij de opening stak de Belgische international zelf ook de handen uit de mouwen en tapte met plezier enkele pintjes voor de KAA Gent-fans. Het werd een feestelijke en mooie inhuldiging van de nieuwe bar.

Zelf vond hij zijn tijdelijke terugkeer op Gentse bodem en het openen van zijn bar erg plezant: “Ik voel me erg vereerd om een eigen bar te hebben in de mooie Ghelamco Arena. Het is leuk om terug te zijn en mensen van vroeger te zien." Ook was hij onder de indruk van de KAA Gent-fans: “Dat de supporters mijn naam scandeerden, vond ik super. In het Ottenstadion gebeurde dat minder (lacht). Dat gaf me echt een goed gevoel.”

Wat betreft de mogelijke terugkeer naar de club van zijn doorbraak, zette Lombaerts de deur alvast op een kiertje: “Na afloop van mijn contract bij Zenit, zou ik graag naar België terugkeren. Als Gent mij dan zou willen, zou dat mooi zijn.”

De supporters die Lombaerts tot dan niet kunnen missen, kunnen vanaf nu elke thuiswedstrijd ter hoogte van gate 47-48 een drankje bestellen in de gepersonaliseerde Lombaerts-bar. Schol!

Foto's: Yves Masscho