Supportersclub in de kijker: The New Buffalo's

Supportersclub in de kijker: The New Buffalo's

Dit seizoen zetten we bij elke thuiswedstrijd 1 supportersclub speciaal in de kijker. Elke supportersclub zal tijdens de week van de wedstrijd voorgesteld worden op de website en voor de aftrap gaan de voorzitter, vaandeldrager en aftrapmascotte van de supportersclub in kwestie mee het veld op. Zaterdag tegen KVC Westerlo is het de beurt aan supportersclub The New Buffalo's.

Supportersclub The New Buffalo's uit Destelbergen werd opgericht in 1982 als 'De Rallyshotters' in Oostakker Lourdes. Na enkele jaren in Sint-Amandsberg verhuisden ze naar de Dendermondsesteenweg in Destelbergen. De club telt momenteel een 50-tal leden, een mix van jong en oud die bijzonder goed overeenkomen. Ze rijden meestal naar de uitwedstrijden in samenwerking met zusterclub De Nieuwe Admiraal. Om mee te rijden op verplaatsing moet je geen lid zijn, je kan gewoon in het supporterscafé je naam opgeven en je bent ingeschreven.

Het supporterslokaal is gelegen in Café De Nieuwe Admiraal (Dendermondsesteenweg 228, Destelbergen)

De aftrap zal zondag verzorgd worden door Rudy Geerinckx (voorzitter), Jean-Paul Heuvelmans (vaandeldrager) en de 9-jarige Mirco Van De Kerckhove (aftrapmascotte)

Via volgende weg kan je The New Buffalo's bereiken:

  • contactpersoon: Rudy Geerinckx
  • gsm contactpersoon: 0473/46.99.30
  • mailadres: rud@hotmail.be
  • Facebookpagina: www.facebook.com/thenewbuffalos
  • Café De Nieuwe Admiraal, Dendermondsesteenweg 228, Destelbergen (ma: 10-19u / di: gesloten / wo-do: 10-22u / vr: 10-24u / za: 10-02u / zo: 10-24u)

Rijden bij thuiswedstrijden: neen
Rijden bij uitwedstrijden: meestal

Meer info over een supportersclub in jouw buurt vind je hier.