Supportersraad KAA Gent: verslag 26 juni 2023

Supportersraad KAA Gent: verslag 26 juni 2023

Op maandag 26 juni 2023 kwam de Supportersraad KAA Gent bij elkaar. De volgende vergadering heeft plaats op maandag 18 september 2023.

Lees hier het verslag van de vergadering van 26 juni 2023

De supportersraad formuleerde volgend advies.

Onderwerp: Vaandeldragers supportersclubs
Datum: 26 juni 2023

Vaststelling: Tot enkele jaren geleden hadden de vaandeldragers voor de start van elke wedstrijd hun plaats op het veld. Die traditie is enkele jaren geleden afgevoerd tot ongenoegen van heel wat supporters. Bij de herdenking van Gaspar Haenecaert voor de thuismatch tegen KRC Genk (5 februari 2023) maakten de vaandeldragers een korte comeback.

Advies: De Supportersraad adviseert de club de vaanderdragers met de vlaggen van de supportersclubs opnieuw een plaats te geven op het veld tijdens de wedstrijdopbouw in het format dat ook werd aangehouden bij het afscheid van Gaspar Haenecaert.

Wil je de supportersraad contacteren met ideeën of voorstellen? Mail naar supportersraad@kaagent.be, bezoek de Supportersraad KAA Gent op Facebook of de Supportersraad KAA Gent op Twitter of stuur een brief naar Supportersraad KAA Gent p/a KAA Gent Foundation, Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent.