Volg het EK in Bar Pelouse!

Volg het EK in Bar Pelouse!

De meest originele zomerbar van Gent? Die ligt vanaf maandag 10 juni in de Planet Group arena! 

Maak kennis met Bar Pelouse, een unieke pop-up met een terras naast het veld waar je terecht kunt voor een smakelijke lunch, verrukkelijke apero tapas of gewoon after work. Naast heerlijke food & drinks van de uitgebreide eet- en drankkaart, bieden we ook leuke animatie. Geniet van darts, een springkasteel voor de kinderen en beschutting tegen regen of felle zon. En uiteraard kan je ook gewoon het EK volgen op ons mobiel scherm!

Gratis drankje voor abonnees

Heb je een abonnement bij de Buffalo's voor komend seizoen? Dan geniet je 's avonds op vertoning ervan alvast van 1 gratis drankje in Bar Pelouse. De promo geldt voor frisdrank, bieren van het vat en wijnen.

Bar Pelouse is een samenwerking tussen The Arena Group en KAA Gent, waarbij we het stadion openstellen voor een breder publiek en een gevarieerd programma aanbieden.

"Met Bar Pelouse bieden we een unieke ervaring en zetten we de deuren van ons stadion ook in het tussenseizoen open voor zowel voetballiefhebbers als levensgenieters, van jong tot oud." - Tom Vandenbulcke, communicatiemanager KAA Gent

Wanneer: 10 juni – 4 juli

Openingsuren:

  • Elke weekdag: 11:30 - 14:00 (Lunchmenu)
  • Maandag tot en met donderdag: 17:00 - 23:00 (Apero tapas menu)

Locatie: Planet Group arena, parking A (ter hoogte van de KAA Gent fanshop)

Privé verhuur: Bar Pelouse huren voor een privé-event kan via de button hieronder. 

Privé-event Bar Pelouse 


#BARPELOUSE #PLANETGROUPARENA