Mercedes A en Smart: The Buffalo Edition

Mercedes A en Smart: The Buffalo Edition

Mercedes-Benz Gent NV is een trouwe sponsor van KAA Gent en is dan ook erg blij om samen met KAA Gent voor een primeur te kunnen zorgen.

Mercedes-Benz en smart lanceren immers de A-klasse en de smart ‘Buffalo Edition’, een speciale reeks op basis van Mercedes A-klasse , de smart fortwo, de smart forfour .  Daarmee biedt KAA Gent haar fans naast de klassieke merchandising zoals sjaals en shirts, nu ook een gepersonaliseerde auto.

De  speciale smart fortwo ‘Buffalo Edition’ is te verkrijgen in de clubkleuren van de club, nl. een witte carrosseriekleur met een opvallen tridion-veiligheidskooi in blauw. Bovendien prijkt het clublogo, de trotse indiaan, op de portieren met het opvallende opschrift ‘Buffalo Edition’. Naast de smart fortwo, is er ook een speciale Buffalo Edition voorzien op de smart forfour en de Mercedes A-klasse.

Deze unieke wagens kunnen bewonderd en/of besteld worden in onze concessies te Gent (A-klasse) en Latem (fortwo, forfour en A-klasse) en we hopen binnenkort de stad in te palmen met auto’s in de kleuren van de trotse landskampioen.

>> Heb je interesse? Neem dan contact via deze link