Afhaling online gekochte abonnementen

Afhaling online gekochte abonnementen

Vanaf vandaag (donderdag 9 juli) kunnen personen die hun abonnement online kochten dit komen afhalen aan de dienst Ticketing. Een apart loket wordt voorzien. Gelieve het hele bericht te lezen aub: er is immers een onderscheid tussen abonnees die in de voorrangperiode kochten en (nieuwe) abonnees die pas vanaf 1 juli (vrije verkoop) hun abonnement konden kopen.

Abonnees

Abonnees die online hun abonnement aankochten maar het nog niet ontvangen hebben, vragen we nog 1 dag te wachten. Hun abonnementen zijn gisteren (woensdag) op de post gegaan met een aangetekende verzending. Wanneer ze dit niet zouden ontvangen, kunnen ze op vrijdag, zaterdag en zondag ook nog bij ons terecht. Ook op zaterdag 11 juli (fandag) en zondag 12 juli (galamatch) zullen immers telkens van 14 tot 18u extra loketten voorzien worden hiervoor.

Niet-abonnees/ nieuwe abonnees

Personen die vanaf 1 juli hun abonnement online kochten, moesten sowieso hier langskomen vanaf 9 juli daar er te weinig tijd was om deze nieuwe abonnementen nog aangetekend te versturen voor de galamatch. Zij kunnen dus vanaf vandaag (donderdag 9 juli) terecht aan het speciaal daarvoor voorziene buitenloket (naast de hoofdingang) voor de afhaling van hun online aangekochte abonnement.