Voorbeschouwing KAA Gent - FC Flora Tallinn

Voorbeschouwing KAA Gent - FC Flora Tallinn

 

De laatste match in de groepsfase van de UEFA Conference League staat op het programma. Op donderdag 9/12 om 18u45 ontvangen we FC Flora Tallinn. We stoten officieel door als eerste in Groep B maar Hein Vanhaezebrouck is niet van plan op zijn lauweren te rusten.

Andere jongens zullen hun kans krijgen aldus de coach. "We gaan roteren maar het wordt geen B-elftal. Ik verwacht dat wie morgen zijn kans krijgt, die ook grijpt. Dat is niet altijd makkelijk, maar het is het moment om iets te laten zien."

ANDREAS HANCHE-OLSEN

Ook de onvermoeibare Noor in onze verdediging denkt niet aan uitbollen in de overbodige Conference League match. "Ik verwacht een wedstrijd waarin wij dominant zijn. Voor minder gaan we niet. Als we morgen niet op de afspraak zijn, zal het een zware partij worden. Het is niet omdat we al geplaatst zijn dat we nu kunnen uitbollen. Er zullen zeker andere jongens hun kans krijgen maar de kwaliteit moet hetzelfde blijven. Ik herinner me Flora Tallinn als een goed collectief. Hopelijk wordt het een genietbare match morgen."