Volg hier onze winterstage

Volg hier onze winterstage

Fotospecial Dag 1 Fotospecial Dag 2 Fotospecial Dag 3  Fotospecial Dag 4 Fotospecial Dag 5

Onze staff en spelers trekken op een 6-daagse winterstage naar het Spaanse Oliva. Volg hier al het nieuws van onder de Spaanse zon en mis niets van de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Vamos!

Media, shooting & Alberto Contador 

Dag 5 in Oliva bracht bezoek van enkele cameraploegen. Zowel Eleven als DPG Media kwamen de temperatuur en de sfeer in kamp Buffalo opmeten. Op het veld kregen we in de voormiddag na de opwarming en enkele rondo's een training met veel afwerking, voorzetten en vrije trappen. Om af te sluiten volgde nog een loopoefening. De namiddag bracht vooral veel oefeningen op positiespel, een Spaans regenbuitje en een Spaanse wielerlegende om de dag af te sluiten.

Tactiek, free kicks & wellness

Na de regen van zondag bleef het dit keer droog in Oliva. Op de ochtendtraining mochten we een nieuw gezicht verwelkomen: Malick Fofana sloot aan bij de groep nadat hij in het weekend nog gespeeld het met Jong KAA Gent tegen Club Luik (2-2). De coach maakte er een tactische training van en na afloop oefenden sommige spelers nog op hun vrije trap. Wie schoot raak en wie niet? In de namiddag volgde een deugddoend bezoek aan de wellness waarop de dag werd besloten met een sessie door Eva Maenhout.

Full, full, full

Op dag 3 in Oliva werd er 's ochtends getraind in een aangename temperatuur met een grijze, Belgische aandoende hemel en wat regendruppels. De training bestond uit een goeie opwarming en korte maar intense matchvormen van maximaal 3 tegen 3. Er werd afgesloten met een stevige loop. In de namiddag volgde nog een sessie met mobiliteitsoefeningen en fitness.

Fotospecial Dag 3

MAROKKO - PORTUGAL

Dag 2 sloten we af met nagelbijten tijdens Marokko-Portugal. We keken samen naar de kwartfinale met Tarik, Salah en enkele andere Buffalo's! Beleef hieronder de wedstrijd opnieuw in 3 minuten.

STRANDLOOP, TRAINING & SQUID GAME (ZATERDAG 10/12)

De eerste echte trainingsdag was meteen goed gevuld. Om 7u45 trokken de spelers nuchter hun loopschoenen aan om voor zonsopgang al enkele kilometers in de benen te hebben. Na het ontbijt volgde al een tweedee training, dit keer op het veld. Enkele competitievormen zorgden voor leuke beelden. Tot slot leerde Hongi nog enkele woordjes Koreaans aan Torunarigha. Bekijk hieronder de video en de fotospecial van dag 2.

Fotospecial dag 2

 

TOUCHDOWN 🇪🇸 (VRIJDAG 9/12)

Van Antwerpen naar Alicante. Vrijdagmiddag landden onze Buffalo's in Spanje.

Na aankomst in het hotel trokken de spelers naar de fitness voor mobilisatieoefeningen. De spieren zijn opgewarmd voor de komende dagen.

Fotospecial dag 1