Afhalen en betalen tickets AS Roma - KAA Gent

Afhalen en betalen tickets AS Roma - KAA Gent

Speeldag 1 - UEFA Europa League knock-out fase - 20-02-2020 om 21:00 u

Supporters die het reisformulier voor AS Roma - KAA Gent hebben ingevuld, kunnen vanaf maandag 10 februari hun tickets afhalen en betalen in de Ghelamco Arena. 

Matchticket(s) voor AS Roma - KAA Gent (20/02 om 21u) liggen klaar op naam aan onze loketten. Afhalen en betalen kan vanaf maandag 10 februari om 12u. Reist u in gezelschap naar Rome? Dan kan u ook de tickets van uw reisgenoten betalen en afhalen. 

Bustransfers richting Stadio Olimpico

De totaalprijs per ticket bedraagt €38. Hierin zit uw matchticket en verplicht busvervoer naar het stadion. We raden iedereen ten zeerste aan gebruik te maken van de bustransfers. Wie dit niet doet, legt zijn lot in de handen van de Romeinse politie (en gezien het aantal verschillende politiediensten in Italië, leidt dat soms tot tegenstrijdige adviezen richting stadion). Volgens AS Roma zelf lopen supporters die zich op eigen kracht en in clubkleuren naar het stadion verplaatsen trouwens ook gevaar. Wij raden dus ten stelligste aan om de verplaatsing naar het Stadio Olimpico via de bustransfers te doen. Tevens denken we dat het raadzaam is om de clubkleuren niet ostentatief te dragen in Rome zelf.

Afhaaldata ticketing Ghelamco Arena

  • Maandag 10/02 t.e.m. maandag 17/02 : 12u - 18u
  • Zaterdag 15/02 en zondag 16/02: ticketing gesloten

Adres: Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent