Belangrijke info KAA Gent - West Ham United

Belangrijke info KAA Gent - West Ham United
  • KAA Gent - West Ham Utd is zo goed als uitverkocht. Hou rekening met grotere drukte dan gewoonlijk en kom op tijd naar het stadion. Zo vermijd je lang aanschuiven en mis je niks van de match. Het stadion is open vanaf 17u. 
     
  • Ook alle parkeerplaatsen zijn uitverkocht. Kom je samen met vrienden of familie? Denk er dan aan om te carpoolen. Maak indien mogelijk gebruik van alternatieven zoals de fiets, pendelbussen of openbaar vervoer. Probeer niet tegen beter weten in toch parking te zoeken in de onmiddellijke omgeving (+/- 1,2 km) van het stadion. Parkeren zal er niet mogelijk zijn. Heb je een parkingabonnement? Dan is dat ook geldig voor deze Europese wedstrijd.
     
  • Er worden 5 pendelbussen voorzien in plaats van 4. De bussen starten om 17u en rijden gratis tot 17.45u, daarna betalend (1 jeton = 1€). De pendels blijven rijden zolang het nodig is. Ze zullen dus niet stoppen met rijden 30 minuten voor de aftrap zoals dit “normaal” de afspraak is.

    Info pendelbussen 
     
  • Sinds vorige week zijn de werken op het klaverblad van de E17 gestart waardoor je vanaf de E17 niet meer richting Brussel kunt. Hou rekening met extra hinder, ook in de onmiddellijke omgeving van de Ghelamco Arena.

    Info wegenwerken E17 
     
  • Controleer of je het correcte toegangsbewijs klaar hebt: ofwel koos je ervoor om het ticket op te laden op je abonnement, ofwel breng je het afgeprinte e-ticket mee naar het stadion. 

    #COBW #UECL #GNTWHU