1/16e Finale Croky Cup: Tickets

1/16e Finale Croky Cup: Tickets


The cup is here! We starten onze bekercampagne tegen Belisia Bilzen uit 2e Nationale. De amateurs uit Bilzen worden gecoacht door ex-Rode Duivel en gewezen doelpuntenmachine Luc Nilis. Ticketverkoop is 12/10 omstreeks 12u00 van start gegaan en kan volledig online verlopen.

Volwassenen betalen €10, onder de 16 jaar kost een ticket €5. De voorrangsperiode voor abonnees loopt tot en met maandag 25 oktober. 

Het ticket zal - in tegenstelling tot de UEFA Conference League - worden opgeladen op het abonnement. Er zal dus geen apart e-ticket worden voorzien.

Ten slotte maken we u er graag op attent dat er geen tijdsloten zullen toegepast worden en u zodoende volgens eigen voorkeur naar het stadion kan begeven.

Ticketpagina

Voorbeschouwing

Bekervoetbal blijft iets speciaals. Elk jaar opnieuw zijn er verrassingen. Denk maar aan Knokke dat Standard uitschakelde of Deinze die Club Brugge wist te verrassen. Hein Vanhaezebrouck is op zijn hoede:

"De beker is belangrijk. Vorig jaar in Eupen lieten we het afweten op mentaliteit. Dit jaar gaat dat niet door de beugel. We hebben een ruime selectie, wie denkt het rustig aan te kunnen doen, heeft het bij het foute eind. Ik wil mentaliteit zien op het veld. De groep weet dat. Je moet respect hebben voor de tegenstander en de beste manier om dat te tonen is om er vol voor te gaan."

Bekijk de persconferentie

Tribune 3 en 4 gesloten voor publiek

Om praktische en organisatorische redenen, hebben we besloten om tribune 3 en 4 gesloten te houden voor publiek. Dit zorgt voor twee mogelijke scenario's: 

1.  U hebt één of meerdere tickets in Tribune 3

  • U kan allemaal plaatsnemen naar keuze in Tribune 1 (uitgezonderd leren zetels en voorbehouden plaatsen); 
  • Ingang via Totem A.

2.  U hebt één of meerdere tickets in Tribune 4

  • U kan allemaal plaatsnemen naar keuze in Tribune 2 (uitgezonderd voorbehouden plaatsen);
  • Ingang via Totem C.

10% Korting in onze fanshop op matchdag

COVID SAFE TICKET

Let wel, je kan de wedstrijd pas bijwonen als je in bezit bent van een Covid Safe Ticket of een afgeprint certificaat en je dus voldoet aan 1 van de vier voorwaarden (uitgezonderd kinderen onder 12 jaar).

Lees hier alles over het Covid Safe Ticket

PENDELBUSSEN

Voor deze thuismatch kan je opnieuw met de pendelbus van Gentbrugge naar de Ghelamco Arena komen (stopplaatsen Dienstencentrum, Arsenaal en Melle). 

De eerste pendelbus rijdt uit om 2u30 voor de match. De laatste vertrekt in Gentbrugge 30 min voor de match. 
Na afloop van de match vertrekt de eerste bus om 1u45 na de aftrap aan het stadion. De laatste om 3u30 na aanvangsuur. 


Buffaloooo