Zijde geried? Wij wel!

Zijde geried? Wij wel!

Zondag ontvangen we je in de KAA Gent Arena voor de topper tegen Anderlecht (18.30u). Het stadion is uitverkocht, kom dus zeker op tijd om de grote drukte voor te zijn. Wat je naast de match zoal mag verwachten, lees je hier.  

🔹 We warmen je voor de wedstrijd op met onze Pitch DJ’s Shizzle le Sauvage en SNT Bavo.

🔹 De man die dit keer de aftrap zal geven, is Frédéric Herpoel. Onze ex-doelman speelde meer dan 300 wedstrijden in blauw-wit en won ook voor keer op rij de Jean-Claude Bouvy-Trofee voor meest verdienstelijke speler van KAA Gent. 

🔹 Onze wedstrijdpartner is Fulltime Sport, de Gentse Voetbalspecialist. Zij zorgen voor speciale opwarmshirts voor de spelers. De truitjes zullen nadien geveild zullen worden ten voordele van de KAA Gent Foundation.

🔹 Tijdens de rust van de wedstrijd organiseert Fulltime Sport een Penalty Cup. Twee speelsters van de KAA Gent Ladies proberen te scoren tegen enkele uitverkoren keepers. Wie wordt de Davy Roef van de dag? 

🔹 Buiten het stadion kun je voetbaldarts spelen en sjaals winnen. Je vindt de stand ter hoogte van Tribune 2.

🔹 Benieuwd wie de Speler van de Maand was in oktober? En wie volgens de supporters het mooiste doelpunt maakte? Na de opwarming reikt een van onze abonnees aan het veld de trofeeën uit aan de twee winnaars.

🔹 Vaandeldragers? Cheerleaders? Op post! En net voor de aftrap doen we er wat extra vuurwerk bovenop.

Wij zijn geried, gij ook?

PS Kom je met de pendelbus? Lees dan hier nog eens de gewijzigde voorwaarden. 


#COBW #GNTAND #JPL