Verkoop parkingabonnementen vanaf dinsdag 16 juni

Verkoop parkingabonnementen vanaf dinsdag 16 juni

Voor het seizoen 2015-16 biedt KAA Gent terug dezelfde particuliere parkings aan als vorig seizoen. Ook de voorwaarden en de prijzen blijven ongewijzigd. Na onderhandelingen met de buren van Amcor kunnen we binnenkort bovendien een nieuwe parking aanbieden. Daar er nog praktische zaken moeten geregeld worden, kan deze kan dinsdag nog niet verkocht worden. Meer info over de nieuwe parking volgt.

Wanneer begint de verkoopperiode?

Tussen 16 juni en 28 juni is er een voorrangsperiode  voor de parking abonnees van vorig seizoen. Parkeerplaatsen die nog niet waren ingenomen vorig seizoen, zijn ook al te koop vanaf 16 juni. Alle plaatsen die door de huidige parkeerkaarthouders niet verlengd worden, komen vanaf 29 juni terug in de vrije verkoop.  Ook op zaterdag 20 juni en zaterdag 27 juni zijn we open.

Waar kan ik een parkeerabonnement bemachtigen? 

De abonnementenverkoop zal enkel plaatsvinden aan de dienst Ticketing van de Ghelamco Arena. Onze Ticketing Office is bereikbaar via de hoofdingang aan tribune 1.

Wie kan een parkeerabonnement kopen?

De bewaakte parkeerplaatsen voor particuliere abonneehouders worden aangeboden voor een heel seizoen. Om te vermijden dat bedrijven en/of VIPS deze parkeerplaatsen zouden gebruiken – voor hen is er een VIP-parking voorzien – dienen deze plaatsen bij aankoop contant betaald te worden en is facturatie van deze betaling onmogelijk.

Particuliere abonneehouders die van deze plaatsen wensen gebruik te maken vragen we om uiterlijk 1 uur voor de wedstrijd ter plaatse te zijn en ten minste 3 personen per wagen te vervoeren.

Prijs per parkeerplaats voor 1 seizoen

  • op minder dan 550m van het stadion: 250 euro (G, H en I)
  • tussen 550m en 800m rond het stadion: 200 euro (K, L en J)
  • tussen 800m en 1,2 km rond het stadion: 150 euro (M)
  • op 1,2 km van het stadion: 100 euro (O)

Wat krijg je daarvoor?

Een parkeerabonnement voor het hele seizoen. De parkeerkaarten zijn geldig voor alle officiële wedstrijden van het seizoen (inclusief de galamatch, Supercup, Europese wedstrijden en bekermatchen). Bij wedstrijden op weekdagen gelden mogelijk beperkingen gezien al onze parkings ook bedrijfsparkings zijn.

Parking UZ

Wie zijn parkeerkaartabonnement op parking UZ niet verlengt, vragen we om zijn/haar parkeerbadge terug in te leveren aan de dienst ticketing in de Ghelamco Arena.

Nieuwe parking Amcor (parkings F1 en F2)

Naast alle bestaande parkings wordt binnenkort ook een nieuwe parking (Amcor) in gebruik genomen. Op de betreffende parking worden 60 parkeerplaatsen voorzien. De prijs voor een jaarabonnement voor deze parking zal 300 euro (btw in) bedragen. De parking zal open zijn vanaf 3u voor de aftrap en zal telkens afgesloten worden 5,5u na de aftrap.  Er komt verder ook een dagparking (parking F2) met 175 plaatsen. De parkeerplaatsen op F2 zullen enkel per wedstrijd verkocht worden en zullen 15 euro kosten.

Dagparkings

Naast parking B en M, zullen er ook dagparkings worden aangeboden op nieuwe parking F2. Daar zijn elke thuiswedstrijd 175 plaatsen ter beschikking.

Prijzen dagparkings:

  • Parking M : 10 euro (btw in)
  • Parking F2: 15 euro (btw in)
  • Parking B: 30 euro ( ex. btw)

Geen online verkoop

Gezien de verkoop voor abonnementen reeds is gestart, heeft de club besloten de parkeerkaartenabonnementen niet online aan te bieden. Abonnees die hun seizoensabonnementen reeds verlengd hebben, zouden anders opnieuw verzendkosten betalen. Om die reden werd besloten af te zien van de online verkoop van parkeerabonnementen. We engageren er ons toe om de problematiek van de dubbele verzendingskosten zo snel mogelijk weg te werken.