Jorn Van Ginderdeuren verlaat KAA Gent Ladies

Jorn Van Ginderdeuren verlaat KAA Gent Ladies

Na twee seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen KAA Gent Ladies en coach Jorn Van Ginderdeuren. Tijdens zijn periode bij de club loodste hij de jongste ploeg in de Lotto Super League twee keer naar Play-Off 1. In zijn eerste seizoen strandde het schip op een zesde plaats. Dit jaar deden onze Ladies en Van Ginderdeuren het nog beter met een knappe vijfde plaats. Onder hem maakten trouwens maar liefst zeven jeugdspeelsters hun debuut in de Lotto Super League.

"Ik denk dat we tevreden mogen zijn over de sportieve progressie die onze groep doorgemaakt heeft. In het eerste seizoen waren we blij om Play-Off 1 te behalen. Dit seizoen deden we dat opnieuw en konden we geregeld punten rapen tegen de andere toppers. Met ook nog een halve finale in de Beker van België denk ik dat mijn speelsters en staf een bijzonder mooi parcours gereden hebben." - Jorn Van Ginderdeuren

Jorn wil bij zijn afscheid zijn uitdrukkelijke dank uitspreken aan Dominique Reyns (Directeur Vrouwenvoetbal) en Sven Vercauter (Teammanager) voor het vertrouwen. Die goede band woog evenwel niet op tegen de moeilijke balans met zijn andere professionele bezigheden.

"Coach zijn van de KAA Gent Ladies combineren met mijn huidige andere job zorgde ervoor dat ik steeds in een rush moest leven. Hierdoor kon ik niet altijd vol energie op de velden staan. De keuze is dus vooral met het hoofd gemaakt en niet met mijn blauwwitte hart. - Jorn Van Ginderdeuren

KAA Gent Ladies bedankt Jorn voor zijn inzet en de twee mooie seizoenen. We wensen hem veel succes in het verdere verloop van zijn carrière. Ondertussen is de club volop op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. Hiervoor zijn de eerste gesprekken al opgestart.  


#COBW #KAAGENTLADIES