vdk bank wordt partner van de KAA Gent Foundation

vdk bank wordt partner van de KAA Gent Foundation

vdk bank en de KAA Gent Foundation tekenden een partnerschap voor de komende twee seizoenen.

De KAA Gent Foundation is de maatschappelijke werking van KAA Gent. De komende twee seizoenen zal vdk bank de KAA Gent Foundation ondersteunen op drie sporen:

  • vdk bank wordt structureel partner van Elk Talent Telt, de sportief-maatschappelijke samenwerking van alle Gentse voetbalclubs;
  • vdk bank zal de KAA Gent Foundation begeleiden bij haar financiële processen;
  • de komende twee seizoenen wordt telkens één thuiswedstrijd in de Ghelamco Arena in samenwerking met vdk bank de 'wedstrijd van de KAA Gent Foundation'. De KAA Gentshirts die dan gedragen worden zullen geveild worden ten voordele van de KAA Gent Foundation.

Het partnerschap tussen de hoofdsponsor en de maatschappelijke werking van KAA Gent is een samenwerking van partners die dezelfde waarden delen: de duurzame ethische Gentse bank en de maatschappelijke werking van de voetbalclub KAA Gent.

Het partnerschap tussen vdk bank en de KAA Gent Foundation werd bezegeld in aanwezigheid van Leen Van den Neste, voorzitter van het directiecomité en Wouter Van Besien, coördinator duurzaam en ethisch bankieren van vdk bank en Sofie Bracke, voorzitter, Patrick Lips, ondervoorzitter en Wim Beelaert algemeen coördinator van de KAA Gent Foundation.


De KAA Gent Foundation bedankt haar partners voor de steun: