Isa Dekker verlaat de club

Isa Dekker verlaat de club

Aanvalster Isa Dekker verlaat na een jaar KAA Gent Ladies. De ex-Ajacied maakte in één seizoen als Buffalo in 22 wedstrijden haar opwachting. Isa keert nu terug naar haar thuisland, Nederland. Voor welke club ze volgend seizoen uitkomt, zal ze later bekend maken.

“Afgelopen seizoen was voor mij onvergetelijk”, opent Dekker die in Gent samenwoonde met medespeelster en landgenote Bodil Van den Heuvel. “Het samenwonen met Bodil ging heel goed en de sfeer binnen de ploeg was top. Ook met de staf heb ik veel lol gehad. Maar we konden ook heel serieus zijn, anders haal je Play-Off 1 niet. Dat hebben we samen toch mooi voor elkaar gekregen”, besluit de Nederlandse.

“Wat me altijd zal bijblijven is de ploegvoorstelling op de Gentse Feesten”, vertelt de aanvalster, “Dat was mijn eerste ontmoeting met de Gentse fans. Het was echt super om te zien hoe enthousiast iedereen was!

“We gaan de goedlachse Isa missen in de groep”, vertelt coach Jorn Van Ginderdeuren, “Isa is recht voor de raap, dat zorgde voor Nederlands karakter in de kleedkamer. Intrinsiek heeft ze bijzondere kwaliteiten, maar door heimwee was het soms moeilijk om deze ten volle tot uiting te laten komen. We zijn er zeker van dat Isa haar potentieel in de toekomst nog zal benutten.”

“Ik had het erg naar mijn zin in Gent maar ik miste Nederland toch net te veel. Ik kom zeker nog een paar keer terug naar Gent, maar dan om de ploeg als supporter aan de zege te helpen.”