Sports Meets Business @ KAA Gent

Sports Meets Business @ KAA Gent

Op woensdagochtend 13 november werden alle KAA Gent-partners uitgenodigd voor een uniek businessevenement: "Sports Meets Business". Het team van commercieel directeur Tyas Kastelijn, zorgde voor een aangename setting en de mogelijkheid om spelers en staff beter te leren kennen. De vaste kok van onze spelerskern stond in voor het heerlijke ontbijt. 

De voormiddag bestond uit een uitgebreid ontbijt waarbij alle aanwezige KAA Gentpartners de tafel deelden met een speler en/of staflid van de A-kern. Een leuk concept dat fel gesmaakt werd door alle aanwezigen. Na het ontbijt volgden interviews met coach Jess Thorup en kapitein Vadis Odjidja. Vervolgens kregen alle aanwezige partners in kleine groepen een blik achter de schermen van ons state-of-the-art oefencomplex te Oostakker.

Jess Thorup blikte terug op de prestaties van het huidige seizoen en vertelde dat de overwinning op VfL Wolfsburg misschien wel de mooiste ervaring tot nu toe was voor zijn groep. Zelf wil hij niet op de zaken vooruit lopen en houdt hij de spelers met de voetjes op de grond, want het seizoen is nog lang. 

Kapitein Vadis Odjidja getuigde op zijn beurt over zijn Europese ervaringen in het buitenland maar gaf toe dat het fijn is om 'thuis' te spelen bij de club waar het allemaal voor hem begon.

Tot slot was er nog een unieke kijk achter de schermen van het oefencomplex in Oostakker. Via rondleidingen kreeg iedereen de kleedkamer, wellness, perszaal, fitness, leefruimte en slaapvertrekken te zien. Het businessevent werd afgesloten met een drankje en een netwerkmoment.

Graag danken wij alle partners voor hun steun en aanwezigheid!