Samen sterk

Samen sterk

Speeldag 7 - UEFA Conference League Round Of 16 - 17-03-2022 om 21:00 u

Deze week staan we thuis voor een levensbelangrijk tweeluik. Ook de coach weet dat een kolkend stadion de spelers een duw in de rug zal geven. Bekijk zijn oproep hier:

De eerste horde is nu donderdag 17 maart om 21u00 de terugwedstrijd In de 1/8e finales van de UEFA  Conference League tegen PAOK FC. Na de heksenketel in Griekenland, waar we met het kleinste verschil verloren, ligt een plek in de kwartfinales nog voor het grijpen. Hiervoor rekenen we op de steun van onze 12e man om mee het verschil te maken. 

TICKETS

Tickets aan voordelige prijzen zijn nog steeds beschikbaar, zowel online als aan de loketten. Let wel, op wedstrijddag is hier geen verkoop meer mogelijk.

Ticket(s) PAOK

RIJK DER VRIJHEID

We hebben er erg lang op moeten wachten, maar we zijn heel blij om te kunnen meegeven dat in het stadion geen beperkingen meer zijn. Het mondmasker viel al enkele matchen geleden weg, maar nu is er ook niet langer een CST controle bij aankomst, noch zijn er tijdsloten. Supporters kunnen naar hartenlust eten en drinken in de tribunes of gebruik maken van de Buffalo Bistro. 

RESTRICTIES BIJ AANKOOP

Elke fan dient een Buffalo Account te hebben aangemaakt voor 14 februari 2022.
Per account kunnen tot 4 extra plekken worden aangekocht. 

GRIEKSE FANS IN DE TRIBUNES

De UEFA-regels voorzien bij elke wedstrijd steeds een beperkt aantal tickets voor de bezoekers in de tribunes van de thuisploeg. Dit valt onder de verplichtingen van Europese wedstrijden. Zowel in Tribune 1 als in Tribune 3 (vak 326) zullen dus een aantal Griekse supporters zitten. Zelfs wanneer zij hun manieren niet zouden houden, vragen wij onze supporters om dat wel te doen. Er is al genoeg miserie in de wereld. Alvast bedankt voor het begrip.  

AWAY FANS

This ticket selection is exclusively intended for KAA Gent supporters. Fans of the opposing team are only seated in the visitors' section. Tickets for these seats are only available via the visiting teams. If there is a reason to suspect that you are a supporter of the opposing team, while you have a ticket for one of the other sections (not the visitors' section), we can deny you access to the stadium on the matchday. In that case, a refund is no longer possible. For this, we refer to the standard terms and conditions of UEFA and the house regulations of KAA Gent.