KAA Gent familiedag

KAA Gent familiedag

Deze week dinsdag waren onze spelers, staf en hun kinderen en partners op stap in Gent in het kader van een familiedag. 's Morgens was de groep te gast aan de Handelsbeurs op uitnodiging van partner Baloise waar de spelers een zeer uitgebreide en professionele EHB0-opleiding kregen gevolgd door een verfijnde lunch in brasserie H'A.

Na de middag volgde een rondleiding in de Gentse stadskern met 3 gidsen (NL/FR/EN) terwijl de Buffalo-vlag wapperde op het Sint-Baafs. In de Sint-Baafskathedraal werden ze ontvangen door rector Collin die een privé-rondleiding gaf waar ook het prachtig gerestaureerde Lam Gods overvloedig ter sprake kwam. Daarna was de groep te gast in het stadshuis waar burgemeester Mathias De Clercq een motiverende speech ten beste gaf en als dank het nieuwe thuisshirt ontving uit de handen van kapitein Vadis Odjidja.

Via het graffitistraatje en de Vrijdagsmarkt volgde nog een rondleiding in het Patershol en een bezoek aan het Gravensteen. De dag werd afgesloten met een barbecue in de Oude Vismijn, georganiseerd door partner Domestic Services.