Drankbediening promenade

Drankbediening promenade


We hebben er alle begrip voor dat supporters hun ongenoegen uiten over het ontbreken van drankgelegenheden op de Promenade. Toch volgt KAA Gent hiermee alleen maar de voorschriften van de overheid en de Pro League: alleen zittend kan geconsumeerd worden. Een maatregel die er moet toe bijdragen dat we snel verlost zijn van het coronavirus!

Beperkte drankbediening

Toch zal KAA Gent het maximum doen om supporters de gelegenheid te geven om in beperkte mate en met het gezond verstand iets te drinken. In de tribunes 1, 3 en 4 zal er van 18u15 tot 22u45 één bar geopend zijn, van waaruit de supporters bediend worden die een zitplaats hebben ingenomen op de Promenade. Dit kan omdat er in die tribunes voldoende ruimte is om stoelen te plaatsen, rekening houdend met de beperkingen opgelegd door brandweer en politie. Het blijft verboden om drank mee te nemen op de tribunes. Hierop zal streng toezicht gehouden worden. Supporters zullen gevraagd worden het stadion onmiddellijk te verlaten indien zij deze regel overtreden.

Eetgelegenheid in Buffalo Bistro

Wie zin heeft in een lekkere maaltijd kan voor de wedstrijd steeds terecht in de Buffalo Bistro vanaf 2u30 voor de wedstrijd.
We hadden het liever anders gezien maar de pandemie dwingt ons tot deze maatregelen. Als we allemaal ons gezond verstand gebruiken, kunnen we binnenkort als vanouds weer genieten en vieren!

Denk er ook aan dat de mondmaskerplicht blijft gelden en dat de Ghelamco Arena rookvrij is.

Bedankt voor het begrip!


COBW