Bodil Van den Heuvel verlaat KAA Gent Ladies

Bodil Van den Heuvel verlaat KAA Gent Ladies

De 21-jarige Nederlandse Bodil Van den Heuvel verlaat KAA Gent Ladies nadat ze 2,5 jaar de blauwwitte kleuren verdedigde. In die periode maakte Van den Heuvel haar opwachting in 47 wedstrijden voor het A-elftal. Daarin kwam de centrale middenveldster tweemaal tot scoren. De Amsterdamse werd in haar eerste seizoen bij de club ook kampioen met de beloften in Eerste Nationale (tweede klasse).

“Ik kan met heel veel plezier terugkijken op mijn periode bij Gent”, opent Van den Heuvel. “Mijn tijd hier kende zowel ups als downs maar ik hou er toch vooral een positief gevoel aan over. De warme mensen en de goede sfeer binnen de club zullen me altijd bijblijven”, vertelt de ex-Ajacied verder. “Mijn sportieve hoogtepunt? Dat moet dan wel mijn winning goal in de laatste minuten tegen Genk zijn (zie onderstaand filmpje). Dat moment was echt geweldig.”

“Met Bodil nemen we afscheid van een mooie persoonlijkheid en geliefde speelster in de groep”, geeft coach Jorn Van Ginderdeuren aan. “Iedereen binnen de club kent haar als een goede voetbalster met een uitstekende topsportmentaliteit. Jammer genoeg is het seizoen door verschillende omstandigheden voor haar niet optimaal verlopen. Wij gunnen Bodil haar voetbalgeluk en wensen haar heel veel succes bij haar volgende uitdaging”, besluit Van Ginderdeuren.