Supportersraad KAA Gent: verslag 24 april 2023

Supportersraad KAA Gent: verslag 24 april 2023

Op maandag 24 april 2023 kwam de Supportersraad KAA Gent bij elkaar. De volgende vergadering heeft plaats op maandag 26 juni 2023.

Lees hier het verslag van de vergadering van 24 april 2023

De supportersraad formuleerde volgend advies.

Onderwerp: Abonnementenverkoop 2023-2024
Datum: 24 april 2023

Vaststelling: Vorig seizoen was er heel wat te doen over de wijziging van de abonnementsformule en de bijhorende prijsaanpassing. Om dat in de toekomst te vermijden geeft de raad aan de club de volgende adviezen met betrekking tot de abonnementenverkoop voor volgend seizoen.

De raad adviseert:
1. om de mogelijkheid te behouden om het reguliere abonnement aan te bieden los van het play-off abonnement;
2. om een voordeel/bonus te geven aan supporters die onmiddellijk kiezen voor een pakket abonnement reguliere competitie én abonnement play-offs. Dit kan creatief ingevuld worden in de vorm van een korting voor een Europese voorronde en/of bekerwedstrijd. Er wordt niet geijverd om een lagere prijs te geven aan wie zijn abonnement inclusief play-offs aankoopt, dit om mensen die het financieel lastiger hebben niet te benadelen;
3. om de vakken 326 en 327 in T3, die momenteel onderbezet zijn door de korte afstand tot het uit-vak, in prijs te verlagen;
4. om tijdig, duidelijk en gemotiveerd, veranderingen/aanpassingen met betrekking tot abonnementen en prijzen, aan te kondigen.

Wil je de supportersraad contacteren met ideeën of voorstellen? Mail naar supportersraad@kaagent.be, bezoek de Supportersraad KAA Gent op Facebook of de Supportersraad KAA Gent op Twitter of stuur een brief naar Supportersraad KAA Gent p/a KAA Gent Foundation, Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent.