Feest voor onze 60e match!

Feest voor onze 60e match!

Speeldag 6 - Europe Play-Offs - 21-05-2022 om 20:45 u

Overwinteren in Europa, winnaar van de Europe Play-Offs én uiteraard de bekerwinst: dat is na 60 (!) felbevochten wedstrijden het eindresultaat van een prachtig seizoen. Dat seizoen begon officieel op 22 juli 2021 met de thuiswedstrijd tegen het Noorse Valerenga en eindigt op zaterdag 21 mei met de slotmatch tegen Sporting Charleroi.

Hoewel sportief alle kaarten geschud zijn, zetten we voor die 60e wedstrijd toch nog een tandje bij. Zo zijn er zaterdag kortingen tot wel 60% in de Buffalo Fulltime Fanshop. 

Onze KAA Gent Foundation organiseert opnieuw een inzamelactie voor de oorlogsvluchtelingen in Oekraïne, en na de match laten we je niet naar huis gaan zonder gratis pintjes en ons WIGWAM-magazine! 

Bekijk hoe jij kan bijdragen

Voor de match

Schrik zaterdag niet wanneer je door de supporterspromenade wandelt. Met dank aan partner Infrabel zal een heuse fanfare voor ambiance zorgen. We maken nog meer sfeer op de tribunes, want op de zitjes in het stadion is voor iedereen een klapper voorzien. Samen jagen we nog een laatste keer dit seizoen de decibels de hoogte in!

De klappers zullen al voor de aftrap hun nut hebben, want dan reiken we de Jean-Claude Bouvy-trofee uit voor de Speler van het Jaar. En wie weet mag Tarik Tissoudali of Mike Ngadeu dan ook nog de Ebbenhouten Schoen. in ontvangst nemen voor de beste Afrikaanse speler in de Jupiler Pro League.

Nog niet gestemd voor onze Speler van het Jaar? Wacht niet langer en maak kans op zijn gesigneerd truitje! 

Stem op de speler van het jaar

Tijdens de rust: huldiging van Gentse kampioenen en bekerwinnnaars!

Gent is meer dan ooit een sportstad!

Terwijl de volleybalmannen van VDK Gent hun eerste beker veroverden, werden de vrouwen landskampioen. De hockeydames van Gantoise deden nog straffer met hun tweede titel op rij. En in onze eigen gelederen kroonde de belofteploeg van de KAA Gent Ladies zich ook al tot kampioen!
 
Zaterdag verwelkomen we zowel Gantoise als de KAA Gent Ladies voor een ereronde in de Ghelamco Arena.

Na de match

Of de spelers na 60 matchen nog iets in de tank hebben, zullen we zaterdag zien. Maar wat we nu al zeker zijn, is dat onze biertank volledig leeg mag! Vanaf een kwartier na de match kun je profiteren van de 1+1 gratis pintjesactie op de promenade. Santé! 

Als je uiteindelijk toch naar huis vertrekt, geven we je nog een speciale editie van ons WIGWAM-magazine mee. Een editie om te bewaren, want WIGWAM staat dit keer helemaal in het teken van de gewonnen bekerfinale.

Laten we er nog een laatste keer een groot Gents feest van maken! 


COBW