Hoe vind je info op onze site

Hoe vind je info op onze site

We merken dat sommige mensen moeite hebben om bepaalde info terug te vinden op onze website. Net om die reden gebruiken we 'tags' bij onze nieuwsberichten. Wie informatie zoekt kan die via de tags altijd terugvinden. Ga daarvoor naar "Buffalo" en klik vervolgens op "Nieuws".

Stel, u wil uw abonnement verlengen en zoekt info over de verschillende voorrangsperiodes. Bij berichten over de abonnementenverkoop en ticketing in het algemeen, gebruiken wij de tags 'abonnementen', 'ticketing' en 'online ticketing'.

Kies je in de taglijst de tag 'abonnementen', dan krijg je daaronder ALLE nieuwsberichten opgelijst die we ooit posten met de tag 'abonnementen'. De meest recente uiteraard bovenaan. Dan krijg je volgend resultaat:

Je ziet bovenaan de lichtblauw gemarkeerde tag die werd geselecteerd en daaronder alle nieuwsberichten met de tag 'abonnementen'.

Wanneer je verder naar beneden scrolt, zie je dat er op 29 mei een bericht werd gepost met alle info over de voorrangsperiodes. Wanneer je op dit bericht klikt, zie je alle info over de voorrangsperiodes.

Op die manier kan u via de tags normaalgezien steeds de info terugvinden die u zoekt.

Ook onderaan onze website plaatsten we een website-overzicht van alle rubrieken en subrubrieken. Dit overzicht wordt op elke websitepagina hernomen dus u kan het steeds terugvinden.