Welkom Elfi!

Welkom Elfi!

Middenveldster Elfi Maass is de laatste toevoeging aan de kern van KAA Gent Ladies. De Nederlandse komt over van VV Alkmaar. Gisteren arriveerde ze in Gent en die namiddag stond ze reeds meteen op het veld voor de eerste training. Samen met Bodil Van den Heuvel, Minke Plate en Anouk Van Der Klooster is ze nu de vierde Noorderbuur in de A-kern.

“De ontvangst in Gent voelt super goed”, opent Maass, “De eerste indruk van speelsters en staf is fijn en dat zorgt voor nog meer kriebels om zo snel mogelijk echt te beginnen.” Coach Jorn Van Ginderdeuren is opgetogen met de laatste versterking van de ploeg: “Met Elfi halen we zowel op als naast het veld een persoonlijkheid binnen. Haar speelstijl past in onze visie. Deze omgeving is ook perfect om haar persoonlijke doelstellingen te verwezenlijken.”

“KAA Gent Ladies is een club met ambitie. Het is een jonge gedreven ploeg die graag verzorgd en mooi voetbal wil laten zien”, vertelt de Nederlandse middenveldster, “Volgens mij is dit de perfecte omgeving om successen te behalen en als speelster individueel te groeien. Dit seizoen wil ik zoveel mogelijk minuten maken als Buffalo om zo samen als groep Play-Off 1 te behalen.”