NEXT MATCH: KAA Gent - Cercle Brugge (Croky Cup)

NEXT MATCH: KAA Gent - Cercle Brugge (Croky Cup)

Speeldag 2 - Croky Cup - 20-12-2022 om 20:00 u

WE'RE BACK! Het WK is achter de rug, Lionel Messi heeft waarvan hij al zijn hele carrière droomde en onze Buffalo's zijn klaar voor deel 2 van het seizoen. Dinsdag spelen we thuis in de Ghelamco Arena tegen Cercle Brugge. Inzet: een plaatsje in de kwartfinales van de Croky Cup. Wil je erbij zijn? Koop dan zeker je ticket online!

Tickets KAA Gent - Cercle Brugge

 

BELANGRIJKE INFO

  • KOOP JE TICKET ONLINE - Kopen aan de loketten is mogelijk maar zal meer tijd in beslag nemen. Alle tickets moeten op naam worden afgedrukt (ID-kaart nodig). Als je pas kort voor de aftrap een kaartje wil kopen, dan dreig je te laat te zijn voor de wedstrijd. Koop online en bespaar jezelf tijd, moeite en stress!
     
  • RIO (Reglement van Inwendige Orde): naar aanleiding van recente incidenten worden controles uitgevoerd. Zo zijn bivakmutsen strikt verboden en hoor je de juiste zitplaats in te nemen. Lees het RIO hier.

PERSCONFERENTIE

 

SELECTIE

21 Buffalo's voor onze tweede bekerwedstrijd van het seizoen. Sven Kums zit één dag schorsing uit. Darko Lemajic, Andreas Hanche-Olsen en Tarik Tissoudali vertoeven in de ziekenboeg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAA Gent (@kaagent)