Ticketverkoop bekerwedstrijd Sporting Lokeren

Ticketverkoop bekerwedstrijd Sporting Lokeren

Bij een pak supporters heerst blijkbaar verwarring of er morgen (woensdag 21/01) al dan niet nog tickets kunnen aangekocht worden voor de bekerwedstrijd tegen Lokeren.

Openingsuren Ticketing

Er zijn effectief nog heel de dag tickets te koop. De loketten zijn morgen open vanaf 10u tot 12u45 en vanaf 14u - tot aanvang van de wedstrijd. Wie twijfels heeft over de openingsuren van de ticketing, kan deze op de website altijd raadplegen onder de tab Tickets.

Mobiliteit

Ook qua mobiliteit gelden de normale regels. Dat wil zeggen dat de pendelbussen dus rijden zoals gewoonlijk en dat de aangekochte seizoensparkingkaarten ook geldig zijn. Deze laatste zijn trouwens geldig bij ALLE officiële thuiswedstrijden van KAA Gent. Info over Mobiliteit, vind je op de site via een link op de homepagina of bij Mobiliteit onder de tab Stadion.

Bezoekers

Gezien de wedstrijd morgen een wedstrijd met combiregeling is, is het bezoekersloket gesloten en zijn er voor Lokerensupporters geen tickets beschikbaar in KAA Gent-vakken. Er zullen geen tickets verkocht worden aan personen bij wie twijfel bestaat of ze KAA Gentsupporter zijn en/of die niet gekend zijn in ons ticketingsysteem. Alvast bedankt voor het begrip.