KAA Gent verwelkomt de Omloop van Vlaanderen!

KAA Gent verwelkomt de Omloop van Vlaanderen!

Buffalo én fietsliefhebber? Doe dan op zaterdag 14 maart mee aan de zevende editie van de "Omloop van Vlaanderen" en ontvang, als KAA Gent-abonnee, 3 euro korting bij je inschrijving!

Op zaterdag 14 maart wordt al voor de zevende keer de recreatieve fietstocht de “Omloop van Vlaanderen” georganiseerd. Deze tocht maakt deel uit van de DVV Cycling Tour, het neusje van de zalm van de recreatieve fietstochten in België. (www.dvvcyclingtour.be).

Dit jaar zet KAA Gent mee zijn schouders onder dit event en hierdoor zal de start – en aankomstplaats van de Omloop van Vlaanderen voorzien zijn aan de Ghelamco Arena.

Je kan kiezen uit drie afstanden: 82km, 112km of de lange tocht van 147 km. Vanuit Gent gaat het richting Zottegem en Brakel en worden enkele bekende hellingen aangedaan van de Vlaamse voorjaarsklassiekers zoals o.a. Molenberg, Valkenberg en de Taaienberg.

Meer info? http://www.sport.be/cyclingtour/omloopvanvlaanderen/2015/nl/

Het parcours is uitdagend en afwisselend, maar heeft geen loodzware opeenvolging van hellingen en is daardoor een ideale toertocht voor elke wielertoerist.

Bovendien is er voor de fietsende KAA Gentsupporter een speciale korting van € 3 voorzien op de daginschrijvingsprijs op vertoon van je abonnement bij de inschrijving.

Kom dus meefietsen op zaterdag 14 Maart en laat zien dat de Buffalo supporter hoort bij de sportiefste van het hele peloton!

Meer info? http://www.sport.be/cyclingtour/omloopvanvlaanderen/2015/nl/