Supportersclub in de kijker: Buffalo Soldiers

Supportersclub in de kijker: Buffalo Soldiers

Dit seizoen zetten we bij elke thuiswedstrijd 1 supportersclub speciaal in de kijker. Elke supportersclub zal tijdens de week van de wedstrijd voorgesteld worden op de website en voor de aftrap gaan de voorzitter, vaandeldrager en aftrapmascotte van de supportersclub in kwestie mee het veld op. Zondag tegen Club Brugge is het de beurt aan supportersclub Buffalo Soldiers.

Supportersclub Buffalo Soldiers uit Gent werd opgericht in 1980 door enkele vrienden en is uitgegroeid tot een van de vaste supportersclubs die nu nog steeds rijden. Uitvalsbasis is al enkele jaren De Kring Novacentrum (Sint-Bernadettestraat 132-134 in Gent). Het lokaal is enkel op zaterdag geopend, maar bij uitwedstrijden op vrijdag en zondag wordt er ook een uur voor vertrek geopend. De club rijdt elke uitwedstrijd samen met de Gantoisetippers uit Zelzate. Lid zijn moet niet om te kunnen meerijden, een telefoontje volstaat.

De aftrap zal zondag verzorgd worden door Kenneth Van Cauter (voorzitter), Ellen Maesschalck (vaandeldrager) en de 9-jarige Jelle Van Cauter (aftrapmascotte)

Via volgende weg kan je Buffalo Soliders bereiken:

Rijden bij thuiswedstrijden: neen
Rijden bij uitwedstrijden: meestal

Meer info over een supportersclub in jouw buurt vind je hier.