Wat je moet weten voor D-Day donderdag

Wat je moet weten voor D-Day donderdag

Het allerbelangrijkste eerst want we willen dat geen enkele abonnee deze match mist, dus...

CHECK OP VOORHAND (10 KEER) OF JE JOUW ABONNEMENT NOG HEBT!

Kijk desnoods elk halfuur of jouw abonnement nog in je portefeuille of je handtas zit (of waar je het dan ook bewaart). Wie zijn abonnement toch verloren is, kan tot morgenmiddag 14u een vervangticket komen halen. Daarna niet meer.  Dit omdat we merken dat plots héél wat abonnees hun abonnement 'kwijt' zijn - het feit dat de wedstrijd compleet is uitverkocht is daar waarschijnlijk niet vreemd aan. Om veiligheidsredenen willen we dat de stadioncapaciteit niet overschreden wordt. Bij misbruik zullen we moeten optreden, dus doe het jezelf niet aan dat je deze wedstrijd zou moeten missen!

Als u geen abonnement of ticket heeft, kom dan niet naar de Ghelamco Arena, u zal op geen enkele manier toegelaten worden tot het stadion! Ook niet NA de match.

MOBILITEIT: Bussen tot 2u 's nachts (als we kampioen zouden worden)

Als we donderdag kampioen zouden worden, zullen zowel de bussen van de Lijn als de pendelbussen naar Gentbrugge rijden tot 2u. Ook de parkings blijven open tot dan. Indien we geen kampioen zouden worden, dan rijden de bussen en sluiten de parkings op de normale tijdstippen.

 

EEN FEESTJE OP DE PROMENADE MET DE SPELERS!

Onze coach, die ons met zijn team dit seizoen zoveel vreugde heeft bezorgd, heeft bij een mogelijke titel slecht 1 vraag aan jullie, en dat is:

BESTORM HET VELD ALSTUBLIEFT NIET!

Er volgt sowieso een feestje op de promenade met de spelers. Als we de titel zouden winnen, komen zij na het feest op het veld en na hun douche, sowieso allemaal naar de promenade om samen de titel te vieren. Hein wil geen Europese campagne op een akker. Dus respecteer zijn oproep en help allemaal mee om mensen met andere gedachten te overtuigen. Dit seizoen hebben we 6 maanden problemen gehad met het veld na Love The Samba, dus zorg er samen voor dat we volgend seizoen ook Europees het spel kunnen spelen dat onze coach wil zien, op een grasmat als een biljartlaken.

LAAT HET STADION OPLICHTEN MET HET MEXWAVE-LAMPJE!

De wedstrijd donderdag wordt dé match waarin we de spelers naar een voorsprong moeten stuwen! Wordt het een historische overwinning, dan zullen Mexican Waves niet uitblijven en spontaan het stadium veroveren! Ga je voor een Mexican Wave? Gebruik dan mee het MexWave-lampje, en verspreid mee een unieke licht-golf door het stadion! Breng ook je vrienden op de hoogte van de gratis app, en zorg samen voor een unieke sfeer op donderdag!

De app kan je simpelweg downloaden via mexwave.com/app of via de App Stores.