Ticketinformatie over Tottenham - KAA Gent op Wembley

Ticketinformatie over Tottenham - KAA Gent op Wembley

Speeldag 1 - UEFA Europa League knock-out fase - 23-02-2017 om 21:05 u

KAA Gent ontvangt voor de wedstrijd tegen Tottenham op Wembley iets meer dan 4000 tickets. Tickets kosten 10 pond en zijn gelegen tussen de vakken 113 en 119 (de exacte details volgen eerstdaags). De datum voor de start van de verkoop wordt later meegedeeld. 

Organisatie ticketverkoop en busvervoer

De ticketverkoop zal starten zodra de club heeft samengezeten met alle betrokken partijen, zijnde zowel de Supportersfederatie, Tottenham Hotspur als de Londonse politie. 

Midden januari zal KAA Gent een meeting organiseren voor diegenen die van plan zijn met de bus naar Londen te reizen (hetzij met een supportersclub, hetzij zonder).

KAA Gent Travel

De verschillende packages van KAA Gent Travel voor de trip naar Wembley zullen eerstdaags via de site bekend gemaakt worden. Voor volledige reispakketten of VIP-hospitality packages, mail naar vip@kaagent.be.

Thank you Tottenham!

KAA Gent wil Tottenham Hotspur bedanken voor het grote aantal bezoekersplaatsen. Voor de wedstrijd Tottenham - KAA Gent zullen slechts iets meer dan 50.000 plaatsen verkocht worden (de volledige capaciteit van Wembley  - 90.000 plaatsen - wordt dus niet benut). Op basis van de UEFA-reglementen dient Tottenham slechts 5% van de beschikbare capaciteit, dus een goede 2500 bezoekersplaatsen ter beschikking te stellen. Met de huidige 4000 tickets gaan ze dus ruim over het aantal tickets dat ze van UEFA moeten aanbieden. 

Stadionplan Wembley

Tickets voor de KAA Gent supporters bevinden zich op de 1e ring achter het doel (the East Stand) tussen de vakken 113 en 119 (exacte details volgen eerstdaags).